Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво продават в Карфур?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Какво продават в Карфур?

Последна дата за откриване в Бургас е 25/03/09
    Последно редактирано от cveti; 08-02-09, 12:10.
    ++359885252320
    Драго

Honda CR-V 3 gen.

Коментар

Магазина е зад Метро в сградата на MALL-a.

Коментар

Здравейте колеги!Всяка седмица пазарувам в тая верига магазини.Много съм доволен.Магазините са големи и много добре заредени.Като се започне от храни,дрехи,техника,авто части и козметика.Когато петрола достигна връхната си точка (в цената) се заговори да се продава и гориво в магазина.Искренно се надявам мнението на колегата(по–нагоре)да не се оправдае и да има повече такива магазини в БЪЛГАРИЯ.Поздрави...

Коментар

В Карфур ще се продава всичко. Вече заредихме този в Бургас макар да не е отворил. Подочух, че в София на Цариградско магазина щял да бъде към 75 000 кв.м. Във Варна също ще има такъв доста голям в новия мол който се строи до автогарата - май целия 1 етаж.
          До колкото знам цените им ще са доста конкурентни на тези на Кауфланд при това с доста голям асортимент. Планират да са водеща верига към 2011 година.

В Букурещ имало два май. Ако някой е ходил да сподели, те са горе долу нашата черга.
          Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
          Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Вчера ходих информационно до бургаския Карфур. Сградата е напълно завършена. Работи се по паркинга, на който до последно имаше строителна техника и материали. Вижда се да внасят и монтират търговските витрини и щандове. Един работник ми каза, че ще отварят в края на март.

Коментар

Ходил съм доста пъти и в Букурещ и в Констанца.... Нищо по различно като стока от Метро. Може би повече дрехи. Определено повече площ и по-добра подредба. В румънските магазини като цяло има много по-качествена и по-разнообразна стока от нашите... В Констанца освен това има борса за обзавеждане за баня, където бойлерите на Елдом инвест и арматурата за баня на Видима, са доста по-евтини от Варна...

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                Аз лично малък Карфур не съм виждал. А големите са си добре заредени. Но не бих очаквал да е нещо много по-различно от Метро примерно.
                Виждал съм и сравнително малки квартални супермаркети на Керфур, в тях има много хранителни стоки и малко домакински боклуци, а също съм виждал и огромни, които не можеш да обиколиш за 1 ден и има и качествени неща и откровени боклуци, като египетския исторически музей.
                А също така от малък магазин /200-400м2/ на керфур в Дубай само за електроника си купихме и LSD TV SONY Bravia, защото ни направиха много голяма отстъпка от цената. Това ме навежда на мисълта, че в някои държави Керфур работят на франчайз може би. Така си мисля, но не знам дали е вярно?!?
                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Последно рекламират отваряне 26.03 в Бургас.
                  SUBARU LEGACY 2.2 4WD GX
                  0878299791

Коментар

И ще спазят срока в Бургас.
                    В София реално ще отворят през февруари догодина.

Коментар

те отвориха ама пак си продават баклуците ходихме и пазарувахме и какво се оказа млякото прясното развалено пехме едни натурани сокове три дни болки в стомаха а пък и аз като съм тома неверни пийнах и аз и резултата дойде до един час при условие че годността беше до 02.2010 пълна пародия
                      vw passat B5 1.9tdi 1997 110 hp
                      Suzuki GSR600 98 hp
                      Nissan Pathfinder 174 hp
                      0878222 три 3 шест

Коментар

Първоначално публикуван от ivo hondata Преглед на мнение
                        те отвориха ама пак си продават баклуците ходихме и пазарувахме и какво се оказа млякото прясното развалено пехме едни натурани сокове три дни болки в стомаха а пък и аз като съм тома неверни пийнах и аз и резултата дойде до един час при условие че годността беше до 02.2010 пълна пародия

Да не се бъркаш с Кауфланд?И киселото мляко по 15ст.
                        Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко.... )
                        ".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."

Коментар

Май говори за Кауфланд колегата
                          SUBARU LEGACY 2.2 4WD GX
                          0878299791

Коментар

Първоначално публикуван от ivo hondata Преглед на мнение
                            може да е точно там ключа от палатката - че натурален сок нема как да изкара до 2010-та година
                            When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

отварят на 26 в Бургас и наистина има мляко по 15 ст. Аз им движа разпространението на рекламните листовки в П.К. Та съм наясно с умопомрачителните цени.
                              Доста ще шамаросат пазара, като им слушам амбициите, но за мен от това не печели никой

Коментар

За карфур говоря и за пореден път се убедих че качественно и ефтино - такова животно няма те така или иначе нашите са за бой видели за 1 левче 2 литра натурален сок при условие че един килограм плодове съответно е 3.40 ама какво да ги правиш
                                vw passat B5 1.9tdi 1997 110 hp
                                Suzuki GSR600 98 hp
                                Nissan Pathfinder 174 hp
                                0878222 три 3 шест

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X