Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разтягане на обувки - знаете ли безболезнен начин?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Разтягане на обувки - знаете ли безболезнен начин?

Ако обувките ми са неудобни водя борба с тях !
    Нося ги докато се отпуснат ,колкото и да ме болят краката и да са ми неудобни
    Но има и един кофти вариант който при мен не се е получавал още , там където ти е неудобно и те подпира може да ти се подуе и тогава е доста неприятно

Коментар

На път съм да си реша проблемчето и даже предчувствам как пътъците скоро ще дораснат до добри walking machines (ако използвам остроумния рекламен лаф, който съм виждал някога за не знам каква марка).

Много благодаря на всички за съветите, препоръките и съпричастието.

Приложих общо взето най-мързеливия начин: носене през ден (да боли по-нарядко) плюс следното, за което ще почерпя, както съм обещал:

Първоначално публикуван от 6tur4e Преглед на мнение
      1. Има специален спрей за разпускане на обувките. Потърси в Геокс... Успех! Дано скоро станете неразделни с новите ти обувки.
      Веществото май наистина върши работа. Казва се Stretch, което значи "разтягам" и действително го намерих в магазин на Геокс, за 9 лева. Скъпо е, но да не забравяме, че намалява мъките и страданията. Ако вместо него си бях купувал Аулин, щеше да ми излезе по-солено.

Уви, дискусионният въпрос за въздействието на фризера остана непроверен експериментално. Нищо, има време, пък и фризерът сега не е на преден план. Защото днес човечеството се вълнува от възможностите и революционния потенциал на колайдера.

Поздрави!
      Последно редактирано от дядо Ники; 06-10-08, 17:52. Причина: добавяне на важна подробност
      Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение
        На път съм да си реша проблемчето и даже предчувствам как пътъците скоро ще дораснат до добри walking machines (ако използвам остроумния рекламен лаф, който съм виждал някога за не знам каква марка).

Много благодаря на всички за съветите, препоръките и съпричастието.

Приложих общо взето най-мързеливия начин: носене през ден (да боли по-нарядко) плюс следното, за което ще почерпя, както съм обещал:

Веществото май наистина върши работа. Казва се Stretch, което значи "разтягам" и действително го намерих в магазин на Геокс, за 9 лева. Скъпо е, но да не забравяме, че намалява мъките и страданията. Ако вместо него си бях купувал Аулин, щеше да ми излезе по-солено.

Уви, дискусионният въпрос за въздействието на фризера остана непроверен експериментално. Нищо, има време, пък и фризерът сега не е на преден план. Защото днес човечеството се вълнува от възможностите и революционния потенциал на колайдера.

Поздрави!
        Kолега сега прочетох темата и наистина получи много забавни отговори,ако мога да съм ти полезен,ще се радвам.В персоналната информация ми има телефона,занимавам се с производство на обувки,така че ако не се справиш,звънни,а има и друг лесен начин:намажи ги от вътрешната страна с омекотител за пране,изчакай десетина минути да попие и обуй обувките да ги поразтъпчеш в къщи,успех

Коментар

Много ти благодаря! И честит рожден ден (макар и малко "на патерица")!
          Искам България чиста!

Коментар

Това с фризера е вярно , само че технологията е следната:
            1) Обувките трябва да са сухи-за да не се повреди кожата им.
            2) Вземаш една ЗДРАВА ,без дупки найлонова торбичка и я натъпкваш в обувката ,така че да опре навсякъде по вътрешната И повърхност.
            3)напълваш внимателно НАЙЛОНОВАТА ТОРБИЧКА без да мокриш обувката!!
            4)Наистина поставяш обувката във фризера
            5)Изчакваш 4-5 часа
            6)вадиш обувката от фризера и я пробваш !

Смисъла на упражнението -водата , охладена до -18 град. СЕ РАЗШИРЯВА равномерно във всички посоки и съответно разтяга обувката.Ако така полученото разтягане не е достатъчно - повтаряш процедурата.
            НЕ МОКРИ обувките !!
            Успех!
            Последно редактирано от nisanterano; 06-10-08, 19:03.

Коментар

От: Разтягане на обувки - знаете ли безболезнен начин?

Отвън обувките се намазват обилно с глицерин или течен парафин, а отвътре с денатуриран спирт, обуват се за времето на изпаряване на спирта - около 2 часа. Предимство на този метод е разширяване само там където са тесни, къси. При разтягане със замръзнала вода се постига равномерно разширяване, което в малко случаи ще е оптимално, тогава просто си вземете един номер по големи.

Коментар

От: Разтягане на обувки - знаете ли безболезнен начин?

весници и спирт и си ти човека

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X