Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Прахосмукачка Кърби

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Прахосмукачка Кърби

Не знам дали е за тук темата , но днес ми се обадиха. Искали да ми почистят един килим ,матрак и диван това пак е от онзи директния тип маркетинг. Някакви мнения имате ли ? Цена не се споменава но е на 4 000

От: Прахосмукачка Кърби

Личното ми мнение е, като ти потрябва прахосмукачка, да станеш и да отидеш да си купиш от най-близкия маркет. За тази цена, ако предположим, че на три месеца я използваш за пране (което много ме съмнява), викаш фирма за почистване... Следващите десет години (минимум) ще ти е изпрано всеки трети месец. Плюсовете са, че няма да се бъхтиш, нямаш амортизация и няма да се вайкаш от къде да си вземеш препарат. Защото на този му е изтекъл срокът на годност.
    Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Е аз имам един зелмер с воден и още 2-3 филтъра. И според мен е безмислено да се дават толкова пари

Коментар

Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнение
        Личното ми мнение е, като ти потрябва прахосмукачка, да станеш и да отидеш да си купиш от най-близкия маркет. За тази цена, ако предположим, че на три месеца я използваш за пране (което много ме съмнява), викаш фирма за почистване... Следващите десет години (минимум) ще ти е изпрано всеки трети месец. Плюсовете са, че няма да се бъхтиш, нямаш амортизация и няма да се вайкаш от къде да си вземеш препарат. Защото на този му е изтекъл срокът на годност.
        ++ Двама с Писанка!! Нито и да се чудиш де да я дяниш да ни дудява??
        Най-добре е да имаш богати приятели!!!
        Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Категорично не.Доста нахални,какви ли не оферти не ми направиха,само да я взема.Звънят по телефона спечелилисте награда но трябва да ви направим промоция на прохосмокачка.Никога повече не се връзвам вече.
          Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

А после ревете, че няма кинти!!!
            Полудяхте ли бре хора???
            Рейнбола беше само по 2000$

Коментар

Първоначално публикуван от milenvg Преглед на мнение
              Не знам дали е за тук темата , но днес ми се обадиха. Искали да ми почистят един килим ,матрак и диван това пак е от онзи директния тип маркетинг. Някакви мнения имате ли ? Цена не се споменава но е на 4 000
              Искаш да кажеш ,че се чудиш дали да си купиш прахосмукачка за 4000лв. ?
              Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Първоначално публикуван от //Радо// Преглед на мнение
                Искаш да кажеш ,че се чудиш дали да си купиш прахосмукачка за 4000лв. ?
                То и аз се зачудих. В първия пост пита за съвет и в следващия си отговори?!!

Коментар

Имаме участник който е ударил ТОТО-то!
                  П.П. Кажи на жена ти да седне пред компа -да я направя 100 кила!
                  Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Ммм ... И какво трябва да може прахосмукачка за 4 000?
                    Честно казано - нещо не зацепвам. Какъв е номера?

Коментар

Re: От: Прахосмукачка Кърби

Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнение
                      Браво!!!

Общото при
                      онзи директния тип маркетинг
                      е, че производствената стойност на изделието е в рамките на 2-8% от цената, на която се предлага на краен клиент. Не че за $176 китайците не могат да направят доста грамотна прахосмукачка, ама някак си не е удобно разни измислени промоутъри, мърчандайзъри, мениджъри 1-2-3-4 ниво и други подобни да прибират с пъти повече от производителя и проектанта взети заедно.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                        Ммм ... И какво трябва да може прахосмукачка за 4 000?
                        Честно казано - нещо не зацепвам. Какъв е номера?
                        Да има табелка на някаква фирма, евентуално и лебедка.

Коментар

Тефали, цептери и рейнбоу?
                          Интересно, как живеят днес хората, които едно време са купили такива неща? Колко са се обесили, колко са си прерязали вените, и изобщо ...

Коментар

Стефане, рейнболите чистеха реално добре. Братчеда бачкаше няколко месеца в такава фирма сигурно преди 16-18 години, и е чистил 2-3 пъти вкъщи.

...което не отменя факта че съм си взел прахосмукачка за 150 кинта, а не за 4000, и нямам никакво намерение да я сменям. Също не отменя факта че вкъщи няма ни един килим, та сега и да дойдат, няма кво да почистят по-добре от дъртия ми Panasonic, купен за въпросните 150 кинта преди 10 години.

ПП: А! Серих се! Имам 2 черджета пред банята. 80x40 или нещо такова. Трябва да ги изпера с въпросното чудо към 500-600 пъти, вместо всеки път да купувам нови, че да си избия инвестицията. Явно ще остане и за внуците да я избиват.
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                              Тефали, цептери и рейнбоу?
                              Интересно, как живеят днес хората, които едно време са купили такива неща? Колко са се обесили, колко са си прерязали вените, и изобщо ...
                              Дойдъл им е акъла малко или повече. Лични наблюдения имам по въпроса.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X