Здравейте колеги!
Общо взето историята е следната... оказах се по една случайност горд собственник на поземлен имот в един от така наречените баровски квартали на София.
Мястото е малко над 600 квадрата на улица има си ток, вода и канал както и някаква барака вътре ... но е извън регулация. Води се земеделска земя за друг вид застрояване и не може да се вкара в регулация поради липса на достатъчно лице. Общо взето не ми е нужен въпросния имот но пък не ми се и продава.... Чух че можело да се направи сглобяема къща от контейнери, разгледах снимки и не изглеждат зле, но се чудя колко време им е живота? И вообще става ли за постоянно живеене. Идеята е да бъде отдавана под наем евентуално, като вече дори има мераклий за това. Общо взето ми харесва това че се строят бързо и не се изискват разрешителни за строеж, както и че са сравнително евтини, но никога не съм влизал дори в такова нещо.
Ще ми е интересно да чуя вашето мнение, благодаря предварително!!!
Общо взето историята е следната... оказах се по една случайност горд собственник на поземлен имот в един от така наречените баровски квартали на София.

Ще ми е интересно да чуя вашето мнение, благодаря предварително!!!
Коментар