Привет колеги, на балкона сме с плъзгаща алуминиева дограма, същото ми е като на снимката - 4 плъзгащи се крила във всички посоки, искам да им сложа ролетни комарници, 3 броя, като този в средата ще е по-широк, много мислих как ще могат да се монтират без да пречат на крилата при плъзгането им, мислех си фирмата която ще ги прави, да направи една цяла каса и на нея да се монтират трите ролетни комарници и както е така, да се монтира съответно към касата на дограмата с плъзгане, дали ще стане така?
Така изглежда дограмата ми с 4 отваряеми крила но моята е бяла алуминиева, снимката е друга от нета:

Ето чертеж с приблизителни размери на касата и монтажа на трите комарници, дали ще стане както си го представям:

Интересувам се само при варианта с ролетни комарници, другите тип хармоника, на вратички и цели на отделни релси не ги искам, за да мога да имам при нужда пълно отваряне на който и да е прозорец без да ми пречи комарника, затова се спрях само на ролетни комарници.
Така изглежда дограмата ми с 4 отваряеми крила но моята е бяла алуминиева, снимката е друга от нета:
Ето чертеж с приблизителни размери на касата и монтажа на трите комарници, дали ще стане както си го представям:
Интересувам се само при варианта с ролетни комарници, другите тип хармоника, на вратички и цели на отделни релси не ги искам, за да мога да имам при нужда пълно отваряне на който и да е прозорец без да ми пречи комарника, затова се спрях само на ролетни комарници.
Коментар