Препоръчайте ми метална(Блиндирана) входна врата за апартамент.Предпочитам да е по сигурна.Ключалка,дебелина на метала и т.н.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Препоръчайте ми метална(Блиндирана) входна врата за апартамент.
Свий
X
-
От: Препоръчайте ми метална(Блиндирана) входна врата за апартамент.
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеПотърси Солид 55.
Коментар
-
Лично аз не бих взел Солид, напоследук има много алтернативи на пазара с далеч по ниска цена и сходно качество.Каквато и врата да изберете имаите предвид ,че монтажа е половината от комфорта и сигурността.Ако искате на л.с. или телефона ми по долу.Няма невъзможни неща,има просто недостатъчно финансиране.....
GSM +359 895 236 182
А Rhf +
Коментар
-
Аз съм със Солид от 8 години. Преки впечатления:
1. Прилично изпълнение като качество и монтаж. Няма провисване или скърцане.
2. Заключване триточково, горе, долу и по средата. От към пантите има два шипа които мисля че са достатъчни.
3. Патрон на ABLOY. Незнам до момента някой да го е отключил този патрон. Резервни ключове за него се правят само срещу лична карта, паспорт с код за конкретния патрон и само от една фирма в България. Поне така беше преди. Независимо каква врата ще си поръчаш, препоръчвам ти да е с такъв патрон.
3. Далече от моите представи за блиндирана врата. Метална рамка, усилена на най важните места и облечена с декоративни пана.
4. Миналата година се счупи бравата. Така се счупи щото остана заключена и се наложи намесата на специалист за отварянето. Благодарение на факта че вътре остана горе долу грамотен човек който може да държи отверка и да помогне на специалиста, всичко се размина с 350лв като в това влиза и цената на нова брава. Ако нямаше човек вътре, трябваше да се реже, чупи и т.н. Щеше да бъде грозна гледка. По думите на човека, бравата която е сложена е некачествена и не съответства на цената на вратата.
Това е от мен.
Успех!Когато човек говори истината - не се налага да лъже!
Коментар
-
Преди повече от 20 години, когато все още нямаше такива врати масово и зачестиха обирите по апартаментите ми направиха такава врата в Затвора. "Майсторите" там знаят какво и как да направят.Заключването е с две брави,триточково - брава, горе и долу + шипове към пантите.Патрона е мултилок, двойноямков от "правилната" стомана, струваше 9 долара в Кореком(сега е около 70 лв. в Сонико
). До момента няма проблеми с вратата.
Коментар
-
Първоначално публикуван от kok4o1 Преглед на мнениеЩо не потърсиш edoors , на мен ми направи врата по описание какво искам. Колегата е от форума и ще ти обърне повече от достатъчно внимание.. След това, ако не ти хареса неговата оферта, винаги можеш да си дадеш кожухчето на подстригване
!
Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Коментар
-
Ако е за апартамент в Шумен защо не питаш при турчина на Симеон Велики - след офисите на Глобул посока Шел-а ( от лявата страна на магазина за Акумулатори и Дибо). Вратата се прави по поръчка спрямо размерите на светлия отвор на вратата. Всякакви нестандартни размери са възможни. Можеш да си избереш ключалки, дръжки и т.н. Аз лично съм доволен от изпълнението.Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Limited 2001г.
Коментар
-
Първоначално публикуван от paunoff Преглед на мнениеАко е за апартамент в Шумен защо не питаш при турчина на Симеон Велики - след офисите на Глобул посока Шел-а ( от лявата страна на магазина за Акумулатори и Дибо). Вратата се прави по поръчка спрямо размерите на светлия отвор на вратата. Всякакви нестандартни размери са възможни. Можеш да си избереш ключалки, дръжки и т.н. Аз лично съм доволен от изпълнението.
Коментар
-
Никой не каза,какво да гледам? Дебелина на ламарината,каква и колко ключалки?Аблой разбрах били добри.Какво е предимството на касова ключалка?Може да се комбинират 2 примерно.Шипове от към пантите...
Кой каквото знае е добре дошло.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеТвърдо НЕ,на какви да е "патрони" за входни врати! Касова брава и без възможност да си хлопнеш вратата, а ключа да остане вътре.
Преди 5 години влязоха в къщи и изнесоха почти всичко. Беше заключено с касова брава от най-висок клас. Когато дойдоха ключарите, изказването им беше, че касовата брава е все едно си оставил отворена вратата. Отключват я по-бързо отколкото собственика с оригиналния ключ (справка тубата), при нас бяха и заключили и не личеше по нищо, че е имало интервенция. Уточнявам, че е абсолютно изключено да са имали оригинален ключ. Последното трябва да го приемете на доверие
Тогава ми смениха бравата с такава, която се заключва с патрон. Дадоха ми най-добрия за тогава патрон и ми казаха, от време на време да следя в тубата кога ще излезе "упътване" за отключване на моят патрон. Изкарах 3 год. и го "излекуваха". Тогава просто попитах кой е новият патрон. Дадоха ми един от високите класове на EVVA и от тогава още не подлежи на отваряне. Наясно съм, че и на него ще му дойде времето, но за сега няма отваряне.
Та така, от тогава аз за себе си считам това за сравнително сигурен начин да се опазя. Всичко друго с две, три и т.н ключалки намирам за безсмислено защото само ги забавя.
Относно вратата стига да не може да се влезе при по-силен ритник е ОК, никой няма да ви ползва флекс или динамит за да влезе - просто не си струва, ако пък си струва наистина, има далеч по-интелигентни начини.TLC 90 1KZ-TE 2000г.
"Социализмът приключва тогава, когато чуждите пари свършат!" - Маргарет Тачър
Коментар
-
Първоначално публикуван от biboqn Преглед на мнениеНикой не каза,какво да гледам? Дебелина на ламарината,каква и колко ключалки?Аблой разбрах били добри.Какво е предимството на касова ключалка?Може да се комбинират 2 примерно.Шипове от към пантите...
Кой каквото знае е добре дошло.
Ама такива години бяха.....
Към триста кила е, без касата.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеТвърдо НЕ,на какви да е "патрони" за входни врати! Касова брава и без възможност да си хлопнеш вратата, а ключа да остане вътре.
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеМоята е от 1996г. Непробиваема от калашников бронебоен от упор. От вън 10мм стомана, 4см вата и 2 мм ламарина от вътре.
Ама такива години бяха.....
Към триста кила е, без касата.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар