Някой да му се намира в района на София градинско валяче? Трябва ми за един ден, да засея и валирам дворчето!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Градински валяк?
Свий
X
-
От: Градински валяк?
Направи си го сам заради спорта!Ще ти трябва периодично между другото.Кръгла тръба примерно от кофраж за кръгли колони + тръба от ВИК центрирана в средата и залято с бетон.Дръжката за бутане оставям на твоето въображениеДаже и да намериш за да го пренесеш и върнеш няколко пъти ще ти излезе по-скъпо.
Sent from my Nokia s fenerche
-
Имам точно това което ти трябва,диаметър около 50см, широчина 70-80см, килограми не съм ги мерил но е над 60.
С лагери и дръжка,много лесен и удобен за работа.
Ако те устройва тел. ми е 0889380373
Мога да ти пусна и снимка ако искаш ,но утре.Galloper II 99г. 2.5TDI дълга база
Коментар
-
Първоначално публикуван от dulgiq0843 Преглед на мнениеИмам точно това което ти трябва,диаметър около 50см, широчина 70-80см, килограми не съм ги мерил но е над 60.
С лагери и дръжка,много лесен и удобен за работа.
Ако те устройва тел. ми е 0889380373
Мога да ти пусна и снимка ако искаш ,но утре.יעבור
«И това ще мине»
Коментар
-
Първоначално публикуван от dulgiq0843 Преглед на мнениеАко искаш и два месеца го ползвай,свърши си работа.יעבור
«И това ще мине»
Коментар
-
Аз съм напълнил един пластмасов бидон с бетон. През средата минава тръба, която е ос. Има дръжка също от тръби. Тежи около 250 кг и е малко труден за теглене, но пък върши добра работа.
Ако искаш ела и го вземи."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Правил съм градински валяк за един колега от тръба около 500мм. и водоплътно заварени капаци с една голяма пробка от страни когато валяка се ползва се пълни с вода за тежест през останалото време без водата е лек и удобен за прибиране и транспортиране и тежеста е регулируема в определени граници.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнениеда повдигна старата тема, че и на мен ми трябва валяк "направи си сам"
бутилка от газова или от метан да ползвам - как решавате въпроса с пълненето и източването на водата ? каква капачка се ползва?________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар