Привет колеги, от една седмица при определени моменти почва така да ми пищят ушите, все едно са ми пуснали китайска прахосмукачка в мозъка (примера е съвсем точен), на моменти е толкова силен шума, че почти не си чувам гласа и трябва да говоря високо за да надвиквам вътрешното пищене
, ходих на лекар, обясних му подробно че - шумът в ушите се появява САМО като изляза навън, в метрото, при оживените кръстовища, тогава почват да ми пищят жестоко, нямам виене на свят или главоболие, НО, в момента в който съм в къщи на тишина и пусна тихо телевизора и нормално говорене до 2 часа пищенето ми изчезва, появява се отново и всеки път САМО като изляза сред шумна среда, особено в метрото направо си е ужас от шума на мотриците и така докато не съм на тихо място, до 2 часа веднага ми изчезва пищенето, лекаря ми изписа сутрин и вечер по една таблетка Бетасерк и по обяд по едно саше Ноотропил 2400mg, пия го вече 4-ти ден, по-добре е, но пак в момента в който вляза в метрото или в близост до коли, за 15 минути почва да пищи и изчезва магически като бъда за 2 часа на по-тихо място, какво значи това? Четох че много хора които имат пищене в ушите, не им изчезвал с месеци и е постоянен, а при мен поне ми трябва само тихо място и изчезва веднага, също така през нощта спя като бебе, никакъв проблем?

Коментар