Здравейте, може би трябваше да пусна темата в гозби и рецепти, но тук се познаваме и затова прецених че вие можете да ми помогнете.
Около нова година обещах на приятелите че за Гергьовден ще има печено прасенце цяло (не обичаме агнешко)
Проблем 1 - Откъде мога да намеря цяло прасенце , 10-12кг. Ще ми трябва за 5-6май.
Проблем 2: Нямам чеверме. Някой може ли да ми помогне ако има необходимите инструменти? Рецепти за чеверме ще намеря
. Знам че се пече на жар , като тя се слага от двете страни на прасенцето, да не капе в нея. Огъня ще гори отстрани, пещ нямам
.
Ако не се намери чеверме, ще мисля някак си да го изпека в дупка в земята, поне ще го напълня с наденички и някви други неща.
Моля ви и за съвет, как точно да стане, всяко мнение е добре дошло. Концепцията ще я нагласим в движение, според това което намеря.
Около нова година обещах на приятелите че за Гергьовден ще има печено прасенце цяло (не обичаме агнешко)
Проблем 1 - Откъде мога да намеря цяло прасенце , 10-12кг. Ще ми трябва за 5-6май.
Проблем 2: Нямам чеверме. Някой може ли да ми помогне ако има необходимите инструменти? Рецепти за чеверме ще намеря


Ако не се намери чеверме, ще мисля някак си да го изпека в дупка в земята, поне ще го напълня с наденички и някви други неща.
Моля ви и за съвет, как точно да стане, всяко мнение е добре дошло. Концепцията ще я нагласим в движение, според това което намеря.
Коментар