Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Адреси и Интернет сайтове за части за Японски джипове във Гърция

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Адреси и Интернет сайтове за части за Японски джипове във Гърция

Здравейте колеги Имали някой информация относно Адреси и Интернетсайтове за нови и втора употреба /авто морги/ части за Японски джипове във Гърция
    Благодаря предварително

До: Адреси и Интернетсайтове за части за Японски джипове във ГЪрция

Колега,за какво ти е този таралеж в гащите???Там цените са точно двойно по-високи от тези тук и изборът е доста по-малък(предимно части за пикапи,като и не всичките са с 4х4)Ако обаче си решил твърдо доста морги има по пътя Като Неврокопи-Драма-Кавала,като по-голямата част са в и около Драма.
    Късмет.
    08седемшест5едно513четири

Коментар

Първоначално публикуван от valio_stoilov Преглед на мнение
      Колега,за какво ти е този таралеж в гащите???Там цените са точно двойно по-високи от тези тук и изборът е доста по-малък(предимно части за пикапи,като и не всичките са с 4х4)Ако обаче си решил твърдо доста морги има по пътя Като Неврокопи-Драма-Кавала,като по-голямата част са в и около Драма.
      Късмет.
      Съгласен съм с теб относно ценитено като не мога да намеря части тук в БГ най близката държава където ги има тези части за Митсубиши L200 е Гърция.
      Все пак благодара за информацията

Коментар

Първоначално публикуван от valio_stoilov Преглед на мнение
        Късмет.
        Само за информация да кажа за цените - мой приятел търсеше рейка за Субару Трибека. Тук му обявиха цена от 4700 лв без ДДС (ДДС-то си е дължимо). Аз му поръчах от Гърция същата рейка за 1398.08 EUR с ДДС. Ако някой не вярва фактурата е още в мен.
        http://www.nakladkibg.com
        накладки, спирачни дискове, съединители

088 8613380

Коментар

До: Адреси и Интернет сайтове за части за Японски джипове във Гърция

Колега аз съм останал с впечатлението, че в Гърция самите части са по-евтини, НО трудът вече е много по-скъп.
          Заповядай няколко линка. Ако имаш нужда за повече помощ. Обади се.

www.ketselidis.gr
          www.e-autoparts.gr
          http://www.xe.gr/pages/Results.aspx?...1-fdf2d41908ec (платено!)

Друг вариант е да отидеш на место. Мисля, но не съм сигурен, че в центъра на Солун (вардарис) има такива магазини с части втора употреба. Те естествено нямат сайт
          Дано да съм бил полезен.

Коментар

Първоначално публикуван от spokoen Преглед на мнение
            Колега аз съм останал с впечатлението, че в Гърция самите части са по-евтини, НО трудът вече е много по-скъп.
            Заповядай няколко линка. Ако имаш нужда за повече помощ. Обади се.

www.ketselidis.gr
            www.e-autoparts.gr
            http://www.xe.gr/pages/Results.aspx?...1-fdf2d41908ec (платено!)

Друг вариант е да отидеш на место. Мисля, но не съм сигурен, че в центъра на Солун (вардарис) има такива магазини с части втора употреба. Те естествено нямат сайт
            Дано да съм бил полезен.
            благодаря за инфото

Коментар

Търся интернет магазини за Нисан Патрол в Англия. Ако някой знае, или е утъпкал пътечка да свирка. Почти е спешно.
              Тази земя, по която тъпча сега,
              тази земя, която пролетен вятър пробужда,
              тази земя – не е моя земя,
              тази земя, простете, е чужда.

Коментар

Първоначално публикуван от vladstudio Преглед на мнение
                Търся интернет магазини за Нисан Патрол в Англия. Ако някой знае, или е утъпкал пътечка да свирка. Почти е спешно.
                A защо не си потърсиш тук? Нещо специфично ли трябва?

Коментар

Първоначално публикуван от joro-g Преглед на мнение
                  Съгласен съм с теб относно ценитено като не мога да намеря части тук в БГ най близката държава където ги има тези части за Митсубиши L200 е Гърция.
                  Все пак благодара за информацията
                  Това звучи несериозно.
                  Тук се намират оригинални части на доста прилични цени и т.н.
                  НО, ако търсим под вола теле, или целта е тотално изтъняване на всяка стотинка от цената, може би си заслужава да се гледа и в Гърция.

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                    A защо не си потърсиш тук? Нещо специфично ли трябва?
                    Още не знам какво ще трябва. Джипа е още в Италия, а аз имам опита от Английски сайтове за Ланд Ровер,та за това. А иде реч за Патрол 2.8 90та година, не съм го виждал, но бил странен модел. Нещо като Джи Ер, но с известни разлики. Евентуално има проблем със съединител и има избило водно съединение, но каква е причината засега е неустановено.
                    Тази земя, по която тъпча сега,
                    тази земя, която пролетен вятър пробужда,
                    тази земя – не е моя земя,
                    тази земя, простете, е чужда.

Коментар

Нямам мнение за всички марки, но поне от това, което съм виждал в Солун мога да кажа, че частите за доста коли са по-евтини от България. Вярно труда е скъп. За ТИРове няма да коментирам, защото всички мои познати бягат до Солун за всякакви части. Разликите са в пъти по-евтино от БГ. За някакъв Форд взимахме накладки преди време, също беше по-добра цената. За други марки няма да говоря, защото нямам конкретен пример, само ще кажа, че всички знаем от колко време/ние още карахме Москвичи/ в Гърция са популярни Японските пикапи и джипки. Та това нещо ме кара да мисля, че при добро проучване ще се намират части на добри цени за японски 4х4 в Гърция. Уточнявам все пак, че не знам какви са цените на повечето японски марки в България. Имам лични впечатления от Паджеро от преди 10тина години, като частите тогава в България бяха безумни.
                      http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
                      http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Е, ок, за 10г. все пак много вода изтече.
                        Моите наблюдения са конректно от Пламен Петров. 100% оригинални части, на 2 пъти (поне) по-ниски цени от ТМ-Ауто, представителите на Нисан и Мицубиши. Както и варианти за други производители на части, различни от тези за стандартно вграждане в автомобилите, но все пак също реномирани. Адекватен съпорт и сравнително прилично време за доставка (ако частта не е налична тука).

Пазаруването от коректен търговец като него го предпочитам безакцептно.

А какво правим с покупката от Солун, когато частта която си си взел не е точно тази която ти трябва? Който има Тойота, знае за какво говоря и не ми казвайте, че такива случаи въобще няма в галактиката...

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                          Е, ок, за 10г. все пак много вода изтече.
                          Моите наблюдения са конректно от Пламен Петров. 100% оригинални части, на 2 пъти (поне) по-ниски цени от ТМ-Ауто, представителите на Нисан и Мицубиши. Както и варианти за други производители на части, различни от тези за стандартно вграждане в автомобилите, но все пак също реномирани. Адекватен съпорт и сравнително прилично време за доставка (ако частта не е налична тука).

Пазаруването от коректен търговец като него го предпочитам безакцептно.

А какво правим с покупката от Солун, когато частта която си си взел не е точно тази която ти трябва? Който има Тойота, знае за какво говоря и не ми казвайте, че такива случаи въобще няма в галактиката...
                          Яро аз моите разпръсквачи за дюзи на ТЛК-80 ги взех от Пламен на 8 пъти по-ниска цена,в ТИКСИМ направо се подиграват с цените.

Поддържам мнението ти напълно,няма и да помисля за части от друго място.
                          ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Лесно било.От приказка на приказка и разбрахме от къде да си вземаме части.Пламен Петров.Ако е единия от Братята подкрепям с две ръце!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Явор(dorzi) Преглед на мнение
                              Лесно било.От приказка на приказка и разбрахме от къде да си вземаме части.Пламен Петров.Ако е единия от Братята подкрепям с две ръце!!!
                              Е, той де.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X