Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лепене на маншон

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Лепене на маншон

Докато ми ремонтираха предницата, единия маисъор ми скъса маншона. Прискрипа го и се получи дупка около сантиметър. После ходих при друг майстор. И тои каза, че ако не е голяма дупката можело да се залепи с силикон. Някои пробвал ли е или да не си губя времето?

От: Лепене на маншон

Щом е станало по време на ремонта вината е на сервиза. Така че - какво лепене и филми?! От въпросният сервиз ти го сменят за тяхна сметка и толкоз!
    Ама ти сигурно вече си им платил...
    Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.

Коментар

Първоначално публикуван от Тодоров009 (Войводата) Преглед на мнение
      Щом е станало по време на ремонта вината е на сервиза. Така че - какво лепене и филми?! От въпросният сервиз ти го сменят за тяхна сметка и толкоз!
      Ама ти сигурно вече си им платил...
      Аха. И то доста солено, особено като се има в предвид, че за да ми сменят биалетката ми скапаха резбата на 4 чисто нови болта (трябваше да си сменям) а сега и маншона... Значи след ремонта ми се отварят още разходи за 50 лв (нов маншон + болтовете)...

Коментар

Тия са за пребиване, егати майсторите. Вземи ги хвани за ушите да си оправят това което са усрали.

Коментар

Re: Лепене на маншон

И да го залепиш ще е от днес до утре, после ще смениш и карето, спиред мен си е по вина на сервиза и да си го сменят.

Коментар

Това не се лепи !Прави са колегите,ново и за сметка на сервиза.Сервиза трябва да си поеме рекламация по ремонта.Преди години когато работех в сервиз имаше работен дневник и се пишеше всичко ,кола ,номер,какъв е ремонта с какви части/клиент или сервиз/както и марката им ,дата и време на престой в сервиза и кой мародерства по колата.
            Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

От мързел съм закърпвал положнието с полиуретаново лепило и парче чорапогащник за арматура. Маншона външно почистен от грес. Мажеш плата разтягаш леко и поставяш. Става здраво . ако го направиш много дебело няма да се гъне и ще се спука в съседство.

Коментар

Тук има това-онова писано за едни ленти и си мисля, че биха закърпили положението с маншона, стига да е възможно да се направи на място:

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=21872

Коментар

Това са глупости.В читав сервиз изобщо не трябваше да разбереш за фала.При предаването само извинения и показване на сменените елементи.Относно лепенето-не си струва риска и последващите поне седмични проверки,дали не се е разлепил.Надявам се да съм бил полезен.

Коментар

Въпроса е еквивалентен на такъв за лепене на скъсан презерватив.

Да си оправят говната, ако не - изтипосай ги кои са, да знаем да не ходим там.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Всичките тези "техники" със силикон, полиуретан, ленти и тн са начини да се прибереш без да умре карето за 20 или 200 километра. Сигурно и 2000 ще изкара ама после все едно ремонт.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                        Сигурно и 2000 ще изкара
                        2000 изкарва маншон от Japanparts (или Jakoparts беше). На всичкото отгоре смених и вътрешния, щото, нали, новичък. Няколко месеца след това - наново, ма с оригинални, дето струват x5, ама изкарват x50.

Та да внимава и маншона с какво му сменят.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Нов, не си губи времето!

Коментар

Нa Фронтерaтa съм със силиконови вече третa годинa ,нямa и пукнaтинкa грaм,лъскaви сa си и се сменявaт зa нормaтив в срaвнение с някои френски бaнгии.Тaкa че колегa ,дa си хвaщaт смянaтa нa мaншонa нa своя сметкa,aко не се свържи с КЗП те ще ги уредят,a може и контрол сервизнa дейност,добър сервиз от товa не се бои.При ремонт нa ДВГсъм чупил стaри "изгорели"дaтчици,случвa се ,но си купувaм сменявaм и товa е ,при мене е стaнaло и крaй,не подлежи нa коментaр.
                            Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Аз на някой който нещо е счупил, да му го дам да го дочупи ще си помисля няколко пъти.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X