Докато ми ремонтираха предницата, единия маисъор ми скъса маншона. Прискрипа го и се получи дупка около сантиметър. После ходих при друг майстор. И тои каза, че ако не е голяма дупката можело да се залепи с силикон. Някои пробвал ли е или да не си губя времето?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Лепене на маншон
Свий
X
-
От: Лепене на маншон
Първоначално публикуван от Тодоров009 (Войводата) Преглед на мнениеЩом е станало по време на ремонта вината е на сервиза. Така че - какво лепене и филми?! От въпросният сервиз ти го сменят за тяхна сметка и толкоз!
Ама ти сигурно вече си им платил...
Коментар
-
Това не се лепи !Прави са колегите,ново и за сметка на сервиза.Сервиза трябва да си поеме рекламация по ремонта.Преди години когато работех в сервиз имаше работен дневник и се пишеше всичко ,кола ,номер,какъв е ремонта с какви части/клиент или сервиз/както и марката им ,дата и време на престой в сервиза и кой мародерства по колата.Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
Коментар
-
От мързел съм закърпвал положнието с полиуретаново лепило и парче чорапогащник за арматура. Маншона външно почистен от грес. Мажеш плата разтягаш леко и поставяш. Става здраво . ако го направиш много дебело няма да се гъне и ще се спука в съседство.
Коментар
-
Тук има това-онова писано за едни ленти и си мисля, че биха закърпили положението с маншона, стига да е възможно да се направи на място:
http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=21872
Коментар
-
Това са глупости.В читав сервиз изобщо не трябваше да разбереш за фала.При предаването само извинения и показване на сменените елементи.Относно лепенето-не си струва риска и последващите поне седмични проверки,дали не се е разлепил.Надявам се да съм бил полезен.
Коментар
-
Всичките тези "техники" със силикон, полиуретан, ленти и тн са начини да се прибереш без да умре карето за 20 или 200 километра. Сигурно и 2000 ще изкара ама после все едно ремонт.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеСигурно и 2000 ще изкараНяколко месеца след това - наново, ма с оригинални, дето струват x5, ама изкарват x50.
Та да внимава и маншона с какво му сменят.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Нa Фронтерaтa съм със силиконови вече третa годинa ,нямa и пукнaтинкa грaм,лъскaви сa си и се сменявaт зa нормaтив в срaвнение с някои френски бaнгии.Тaкa че колегa ,дa си хвaщaт смянaтa нa мaншонa нa своя сметкa,aко не се свържи с КЗП те ще ги уредят,a може и контрол сервизнa дейност,добър сервиз от товa не се бои.При ремонт нa ДВГсъм чупил стaри "изгорели"дaтчици,случвa се ,но си купувaм сменявaм и товa е ,при мене е стaнaло и крaй,не подлежи нa коментaр.Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар