Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Сваляне на теглич
Свий
X
-
От: Сваляне на теглич
От вътрешната страна, от долу има един шип който го държи да не може да се вдигне на горе топката.Ако не иска да излезе един трябва да легне от долу и да му помогне със леко почукване да се прибере докато някой леко държи ключалката отключена след което със удар на горе и на зад трябва да излезе.МИСЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА
Коментар
-
Начина на табота го разбрахме. Но моя е здраво заял. Счупи се механизма. После се опитахме с лост и чук да издърпяме заключвалката назад за да се отвори механизма. Пръскахме го здраво с wd, в момента се държи на косъм, но не излиза. Закючвалката не може да се отвори повече.
Варианта които ми предложиха е да се отреже долната планка, за да падне, и после ще се завари отново...
Коментар
-
Не бързай с рязането (ако можеш), това е най-лесното. Можеш да потърсиш още мнения да се помисли нещо.
Аз бих предложил пръскане с wd40 (или нещо по-силно или и друго) и раздвижване до колкото може, не знам с локално нагряване какво ще стане, колкото да се раздвижи ръждата.
Успех!
Коментар
-
Първоначално публикуван от abcuser Преглед на мнениеНе бързай с рязането (ако можеш), това е най-лесното. Можеш да потърсиш още мнения да се помисли нещо.
Аз бих предложил пръскане с wd40 (или нещо по-силно или и друго) и раздвижване до колкото може, не знам с локално нагряване какво ще стане, колкото да се раздвижи ръждата.
Успех!
Общо взето се мъчихме повече от час. 5-6 пъти го мърдахме механизма напред-назад, но така и не се отключи напълно...
Коментар
-
Теорията е когато се знае всичко, но нищо не работи. Практиката е когато всичко работи, но не се знае защо. Ние съчетаваме теорията с практиката, при което нищо не работи и никои не знае защо!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар