Обява

Свий
Няма добавени обяви.

как се казват тези неща

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• как се казват тези неща

Колеги интересува ме как се казват тея въженца които се опъват от предния край на калника до горната част на предното стъкло. До колкото знам служат за предпазване от клони като ги избутват в страни и не остават върху стъклото. Дори и да не служи за това при мен ще се ползват за тази цел, че като влизам в гората много клонаци има. Искам да си поръчам от някъде ама не им знам името. Моля помагайте.

От: как се казват тези неща

Можеш да започнеш да четеш от тази тема нататък...

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=38716

Коментар

Първоначално публикуван от don_baro1 Преглед на мнение
      Колеги интересува ме как се казват тея въженца които се опъват от предния край на калника до горната част на предното стъкло. До колкото знам служат за предпазване от клони като ги избутват в страни и не остават върху стъклото. Дори и да не служи за това при мен ще се ползват за тази цел, че като влизам в гората много клонаци има. Искам да си поръчам от някъде ама не им знам името. Моля помагайте.
      Тези простори се казват "Ванти" и служат точно за защита на предния прозорец. Е и за простиране, когато си изкаляш гащите!
      Продават се във всяка железария на метър стоманено въже, има с покритие и неръждаеми както и различни крепежи.
      LZ1HKW
      Реглаж на преден и заден мост
      My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Благодаря колеги.

Коментар

Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнение
          Тези простори се казват "Ванти" и служат точно за защита на предния прозорец. Е и за простиране, когато си изкаляш гащите!
          Продават се във всяка железария на метър стоманено въже, има с покритие и неръждаеми както и различни крепежи.
          ..... и си стоят на мястото само до срещата с по-голям клон.
          подаръци за мъже от FACOM
          промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

То, от достатъчно голям клон отлита и купола на МТЛБ-то. Обаче ако му провърви, ганката остава здрава. И букът остава здрав, не знам на колко години е бил, не ги познавам по дебелината.
            И човеците остават здрави, ако са имали акъл да не се завират, където не им е работа.
            А като ги няма вантите, в кабината може да влети не само предното стъкло, ами и огледалата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X