Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хора, правете си КАСКО.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Хора, правете си КАСКО.

Само забележете колко откраднати коли и джипове на съфорумци има в последно време. Автомобилната мафия отново се е активизирала с пълна сила. До скоро крадяха основно коли за откупи, а в последно време всичко, което може да се открадне. Макар и сериозен разход, КАСКО-то е единствения начин да не сте 100% "вътре".

До: Хора, правете си КАСКО.

Ами той скокът в кражбите е точно заради спадът в застраховането.
    В последно време хората имат все повече коли, а каско правят на все по- малко. Застрахователите просто взимат мерки...
    Зима иде

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
      Само забележете колко откраднати коли и джипове на съфорумци има в последно време. Автомобилната мафия отново се е активизирала с пълна сила. До скоро крадяха основно коли за откупи, а в последно време всичко, което може да се открадне. Макар и сериозен разход, КАСКО-то е единствения начин да не сте 100% "вътре".
      Да, не на 100% вътре, а само на 60-70%...

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
        Да, не на 100% вътре, а само на 60-70%...
        Как го сметна?

Коментар

Ами като си наточиш джипката с едни пари отгоре и после застрахователя ти го оцени по Шваке...

Коментар

Ами като си наточиш джипката с едни пари отгоре и после застрахователя ти го оцени по Шваке...
            Това е друго.

Коментар

Защо да е друго?

Коментар

Защо да е друго?
                Макар и да не са прави, когато тунинга ти е качествен и имаш фактура за всяка част, която си монтирал, в повечето случаи разходът е недоказуем.

Коментар

В крайна сметка не те разбрах?... Как да взема фактура на физическо лице?

Факт е, че тези неща не се признават.
                  Същия е и филма с класическите автомобили тука.

Коментар

Скоро мой познат, член е и на форума се опита да си застрахова в сериозна застрахователна компания където е флийт клиент предната броня АРБ. Има фактура, всичко му е редовно, човека даже иска да си направи доплащане заради по високата стоиност на автомобила. Е, отказаха му.
                    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

В крайна сметка не те разбрах?... Как да взема фактура на физическо лице?
                      Лесно. На мястото на данните на фирмата се пише името ти, ЕГН и адрес.

А иначе, единственото което казаха от "Армеец", че могат да застраховат е лебедката и то максимум на половин цена и то само срещу удар, а при кражба не отговаряли.

Коментар

Нали четете и дребните буквички?

Ако ти откраднат колата и след това я намерят без чистачки (или без двигател барабар със скоростната кутия, все тая), разхода си е изцяло за твоя сметка...

Коментар

Първоначално публикуван от Tougi Преглед на мнение
                          Нали четете и дребните буквички?

Ако ти откраднат колата и след това я намерят без чистачки (или без двигател барабар със скоростната кутия, все тая), разхода си е изцяло за твоя сметка...
                          Точно така е! Застраховката покрива само ЩЕТА, но не и ЛИПСА. Т.е. ако има останала половин чистачка, ще платят. Но ако крадецът съвестно е демонтирал и отнесъл ЦЕЛИЯ елемент, пий една студена вода!
                          НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
                          Omnia vincit amor !

Коментар

Точно така! На мен двапъти ми крадоха стъклата на страничните огледала и нищо не ми платиха. Казаха , че съм можел сам да си ги демонтирам. Същото важи и за гумите. Затова задължително секретни болтове.
                            [IMG]http://forum.offroad-bulgaria.com/attachment.php?attachmentid=79977&stc=1&d=1237313877[/IMG] Дискавъри 2 , ТД5

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                              Скоро мой познат, член е и на форума се опита да си застрахова в сериозна застрахователна компания където е флийт клиент предната броня АРБ. Има фактура, всичко му е редовно, човека даже иска да си направи доплащане заради по високата стоиност на автомобила. Е, отказаха му.
                              При мен ситуацията беше следната: Когато правих застраховката на колата тя беше със зимни гуми и стоманение дванти. Като сложих лят(н)ите джанти отидох, снимаха я, взеха ми премия, и като ударих паве насред пътя си ми платиха спуканата гума, изправянето на лятата джанта, май след разговор с експерта и реглажа на предницата ми платиха.

Така, че ако имате фактура по-нормалните застрахователи няма да се поколебаят да ви вземат парите от премията и да ви застраховат колата на по-висока стойност.
                              Георги Гатев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X