Само забележете колко откраднати коли и джипове на съфорумци има в последно време. Автомобилната мафия отново се е активизирала с пълна сила. До скоро крадяха основно коли за откупи, а в последно време всичко, което може да се открадне. Макар и сериозен разход, КАСКО-то е единствения начин да не сте 100% "вътре".
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Хора, правете си КАСКО.
Свий
X
-
До: Хора, правете си КАСКО.
Ами той скокът в кражбите е точно заради спадът в застраховането.
В последно време хората имат все повече коли, а каско правят на все по- малко. Застрахователите просто взимат мерки...Зима иде
-
Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнениеСамо забележете колко откраднати коли и джипове на съфорумци има в последно време. Автомобилната мафия отново се е активизирала с пълна сила. До скоро крадяха основно коли за откупи, а в последно време всичко, което може да се открадне. Макар и сериозен разход, КАСКО-то е единствения начин да не сте 100% "вътре".
Коментар
-
Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнениеДа, не на 100% вътре, а само на 60-70%...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнениеАми като си наточиш джипката с едни пари отгоре и после застрахователя ти го оцени по Шваке...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнениеЗащо да е друго?
Коментар
-
Скоро мой познат, член е и на форума се опита да си застрахова в сериозна застрахователна компания където е флийт клиент предната броня АРБ. Има фактура, всичко му е редовно, човека даже иска да си направи доплащане заради по високата стоиност на автомобила. Е, отказаха му."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнениеВ крайна сметка не те разбрах?... Как да взема фактура на физическо лице?
А иначе, единственото което казаха от "Армеец", че могат да застраховат е лебедката и то максимум на половин цена и то само срещу удар, а при кражба не отговаряли.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Tougi Преглед на мнениеНали четете и дребните буквички?
Ако ти откраднат колата и след това я намерят без чистачки (или без двигател барабар със скоростната кутия, все тая), разхода си е изцяло за твоя сметка...Т.е. ако има останала половин чистачка, ще платят. Но ако крадецът съвестно е демонтирал и отнесъл ЦЕЛИЯ елемент, пий една студена вода!
НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
Omnia vincit amor !
Коментар
-
Точно така! На мен двапъти ми крадоха стъклата на страничните огледала и нищо не ми платиха. Казаха , че съм можел сам да си ги демонтирам. Същото важи и за гумите. Затова задължително секретни болтове.[IMG]http://forum.offroad-bulgaria.com/attachment.php?attachmentid=79977&stc=1&d=1237313877[/IMG] Дискавъри 2 , ТД5
Коментар
-
Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнениеСкоро мой познат, член е и на форума се опита да си застрахова в сериозна застрахователна компания където е флийт клиент предната броня АРБ. Има фактура, всичко му е редовно, човека даже иска да си направи доплащане заради по високата стоиност на автомобила. Е, отказаха му.
Така, че ако имате фактура по-нормалните застрахователи няма да се поколебаят да ви вземат парите от премията и да ви застраховат колата на по-висока стойност.Георги Гатев
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар