Здравейте колеги! Дойде време да си взимам “нов” автомобил и съм се спрял на SUV. Бихте ли могли да ми кажете плюсове и минуси между toyota rav4 2010г и BMW x3 след 2007г. Главно ме интересува потдръжка, проблеми по колата, кой двигател е по добър и всичко полезно за което се сетите. Също обмислям и варианта за Mercedes ML. Бюджета ми е 13-14 000лв.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Rav4 vs bmw x3
Свий
X
-
Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнениеРава вземи,с шестак мотора,гледай да не е вариаторната трансмисияПоследно редактирано от genadi.tsvetkov; 09-03-20, 17:58.Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
Враца
- 1 like
Коментар
-
Първоначално публикуван от ElemenTT Преглед на мнениеЗдравейте колеги! Дойде време да си взимам “нов” автомобил и съм се спрял на SUV. Бихте ли могли да ми кажете плюсове и минуси между toyota rav4 2010г и BMW x3 след 2007г. Главно ме интересува потдръжка, проблеми по колата, кой двигател е по добър и всичко полезно за което се сетите. Също обмислям и варианта за Mercedes ML. Бюджета ми е 13-14 000лв.
Коментар
-
Като цяло, търся по евтина потдръжка, по нисък разход и да е по здрава 😜 исках да разбера кой от двата автомобила е по здрав( надежден ) кой има поннисък разход и кой е с по евтина потдръжка.
Коментар
-
Също ги гледах и тях, но се отказах поради две причини. Едната не ми харесва разстоянието между седалките, все едно съм в бус( говоря за по старите модели, които се побират в 13-14 000 лв) и другата че на жена ми не и допада, пък трябва да се съобразя и с нея 😜 инъче са яки машини определено
Коментар
-
Първоначално публикуван от tola Преглед на мнениеЕдинственият минус на равката спрямо хикса е обезшумяването.Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
Враца
- 1 like
Коментар
-
Първоначално публикуван от tola Преглед на мнение.....неповторимия шестак.........
" - Знаеш ли как се кара такъв двигател?
- ?????????????????
- Ами ................ с широка усмивка!"
Коментар
-
Първоначално публикуван от genadi.tsvetkov Преглед на мнение
Е не! Много са.Вървежа,ускорението,управляемостта,динамиката,комфорта,качеството на детайлите,неповторимия шестак(препоръчвам 4-ки да не се купуват при ВМВ) и други за които в момента не се сещам.
Коментар
-
Първоначално публикуван от genadi.tsvetkov Преглед на мнение
Е не! Много са.Вървежа,ускорението,управляемостта,динамиката,комфорта,качеството на детайлите,неповторимия шестак(препоръчвам 4-ки да не се купуват при ВМВ) и други за които в момента не се сещам.
8)
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар