Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на 7-местен ван, желателно 4х4?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Избор на 7-местен ван, желателно 4х4?

Няма. Ние сме хитри, невидими и много гадни.

Коментар

Благодаря за мненията!
      Пак казвам че се интересувам от ван с бензинов двигател с по-голям обем. Ако си купувам нов автомобил, определено бих се замислил за дизел, но за годината която съм посочил едва ли ще намеря автомобил на под 200000 хил. реални км. Имам опит с служебни автомобили дизелови и практиката показва че над 200к започват по-сериозните проблеми. Говоря за Пежо и Ситроен - 3 бр на по около средно 250к. За Фиат 1.9 JTD неискам да говоря. Страшно икономичен и пъргав. ЕГР клапана е консуматив и постоянно свети чек лампата.
      Като лични автомобили съм имал само бензинови и то не нови от магазина, и освен свещи, кабели и някви такива, по двигателите друго несъм пипал.
      Вярно е че бензиновия автомобил няма въртящия момент на дизела но човек трябва да направи някакви компромиси. Ако имах възможност да зареждам нафта без пари или на половин цена то бих карал и подържал дизелов автомобил. При положение че си плащам горивото, предпочитам да карам и подържам бензинов с АГУ. Кво да правиш, всеки луд с номера си.

Към Тихомир: Питай съседа ти за разхода на газ и дали е с газов инжекцион?
      Когато човек говори истината - не се налага да лъже!

Коментар

Еми виж Додж Дюранго ,7 местен ,4 по 4 ,големи мотори ,разход от 16 газдо безкрайност

Коментар

Първоначално публикуван от Sasho74 Преглед на мнение
          ..........

Към Тихомир: Питай съседа ти за разхода на газ и дали е с газов инжекцион?
          С газов инжекцион е. Според времето, пътя и настроението разходът му бил от 11,5 до 15+, средно нормално към 12,5-13. Поне като сме говорили така ми е казвал.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
            С газов инжекцион е. Според времето, пътя и настроението разходът му бил от 11,5 до 15+, средно нормално към 12,5-13. Поне като сме говорили така ми е казвал.
            Това за градско ли е?

За този мотор аз очаквам меду 8 и 10 литра извънградско и 13 и 15 литра градско. За газ става въпрос.
            Когато човек говори истината - не се налага да лъже!

Коментар

Това за градско ли е?
              Да.

За този мотор аз очаквам меду 8 и 10 литра извънградско и 13 и 15 литра градско. За газ става въпрос.
              Някъде там.

Коментар

най - добрия ван според мен е мерцедес VITO 111 CDI екстраланг версия има 9 места и към един метър багажник 2.2кубика е мотора 110 коня а има и 150коня цените вече поспаднаха говорим за модела след 2005г.

Коментар

Витото е бус и хубавия мотор за тоя бус е 3,2 ако ще е бензин, тоя дето купих наскоро е такъв, върви много при яко настъпване е 15/100 бензин на дълго, ама в германия колкото може, но това е бус и то голям. Хубав такъв в Германия под 6 000Е много трудно да не казвам невъзможно. Много добър мой приятел има Галакси каквото казва Джамбазов и няма път да не се хвали от него, има 3 деца и само го хвали, като има и много хубаво А6 и А4 за тях нищо не казва

Коментар

CHRYSLER VOYAGER BENZIN от 150к.с. нагоре!Натиснете снимката за да я уголемите

Име:9phoTL1p.jpg
Прегледи:1
Размер:42.0 КБ
ID:5376667Натиснете снимката за да я уголемите

Име:4096225o.jpg
Размер:84.5 КБ
ID:5376668Натиснете снимката за да я уголемите

Име:chrysler_voyager_warner_33787.jpg
Размер:129.1 КБ
ID:5376669Натиснете снимката за да я уголемите

Име:imagesCA5U6Z4N.jpg
Размер:7.0 КБ
ID:5376670Натиснете снимката за да я уголемите

Име:imagesCA28ODB2.jpg
Размер:9.7 КБ
ID:5376671Натиснете снимката за да я уголемите

Име:imagesCAM96HAS.jpg
Размер:6.4 КБ
ID:5376672Натиснете снимката за да я уголемите

Име:imagesCAU2DLMJ.jpg
Размер:8.8 КБ
ID:5376673Е не е 4х4 ама става1Натиснете снимката за да я уголемите

Име:imagesCAUD7KOZ.jpg
Размер:7.5 КБ
ID:5376674
                    Последно редактирано от faster; 23-05-12, 22:14.
                    Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X