Обява
Свий
Няма добавени обяви.
И все пак дали не Ssangyong Musso?
Свий
X
-
От: И все пак дали не Ssangyong Musso?
Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнениеКак не те беше срам да се излагаш така пред целиот форум, а уж си разбирач !На цената на няколко карета за G, или няколко дюзи за ML.
2800 български пари. Нали трябва да има някой минАл се и от тази тема.Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
Коментар
-
Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнениеНали трябва да има някой минАл се и от тази тема."Искате да сте руснаци и да тропате турска чалга - ще ви се получи" ©️
Коментар
-
Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнениеТо'а па!!! Виж, че пише Мерцедес на калника. Липсващото звено между G и ML.На цената на няколко карета за G, или няколко дюзи за ML.
2800 български пари. Нали трябва да има някой минАл се и от тази тема.
И по-скоро обединяващото звено м/у MB и Jeep, което се случва 10-15г. по-късно.
... ма след тия постове кво те чакааа !ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеЭ-э-э-эххх, Цецо-Цецоооо, зле ти се отрази пуста Германия, зле... Да ги беше дал тез 2800 лв. на някоя ромска фондация....
Между другото в Германия си ги имат за истински тия, и си държат някакви цени. Ако не беше така щях да си взема от тук.
А каквото и да ме чака, не е болка, признавам си без бой за всеки дефект който прояви, да се знае. Фенщина при мене нЕма.
Но все си мисля, че щом цял с всичко платено е тия пари, в състояние "за части" трябва да е близо до цената за скраб.
ПП: Ще борим Пенчовата Кия (като модел), в класацията за евтино 4х4.Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
Коментар
-
Първоначално публикуван от gh0sts Преглед на мнениеТова е по-яко от Кията, поне клас нагоре е.. иначе като пари не знам какво по-изгодно като джип от това.Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
Коментар
-
Съвсем умишлено гледам да не пиша, ама ако не е "или лошо или нищо", при тая истерия за джипки, до месец всичко евтино на пазара ще отлети, а на другите ще им мръдне цената, а ние и по кафе нЕма да видим от продавачите.
Ако не ми вярваш, следи обявите.ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Санг Йонг е в пъти по-добре от Кия.За мен лично е така.Само в бг не държат цени.Иначе са супер джипки и предлагат всичко необходимо.В най-високото си изпълнение са дори луксозни.SsangYong Kyron 2.7 xdi 163 hp,Automatic 5G tronic transmission with DPF 2008 година /
Коментар
-
Здравейте. Заинтересован съм от модела, но съм пълен лаик що се отнася до джипове. Моля за мнение от хора, които са карали и поддържали такава машина, а не "то по принцип"! Из нашите форуми чета много негативни отзиви, но пък в няколко английски много ги хвалят. То вярно, че там и поддръжката и горивата и всичко им е на друго ниво, но все пак ми е странно?! Колата офроуд няма да излиза. Ще се кара по черни пътища - за риба и до вилата, където в момента и със Scenic-а ходя, просто искам да минавам "смело", а не да съм на нокти дали няма да задере. Musso ми харесва, понеже е голям, с доста екстри, двигателят е Mercedes, а и машина 00-02 може да се намери за под 3500 лв. - неустоима цена. Предвид факта, че няма да е Heavy Duty какъв съвет бихте ми дали? Как стои въпросът с поддръжката? Преди време имах не особено популярно в България японче и (поне първите 3 год.) трябваше да чакам 80% от частите, дори консумативните, по месец, месец и нещо. А и бяха на главозамайващи цени! Това ми е най-голямото притеснение.
п.п.На практика при бюджет от 4000 лв. дилемата е между Frontera B, Sportage, Musso и ТАТА Safari. Основно искам ефективно 4х4, климатик, нисък разход на гориво и поносима подръжка. Пък това, че не е G-klasse или Pajero, здраве да е.
Коментар
-
Първоначално публикуван от snipeman Преглед на мнение...
п.п.На практика при бюджет от 4000 лв. дилемата е между Frontera B, Sportage, Musso и ТАТА Safari. Основно искам ефективно 4х4, климатик, нисък разход на гориво и поносима подръжка. Пък това, че не е G-klasse или Pajero, здраве да е.
По-нисък разход от КИАта трудно ще докараш при другите изброени, ако имаш предвид дизел разбира се.
При бензина, особено и ако ще караш на газ, е доста субективно.
P.S. Приготви/отдели си м/у 500 и 1000лв. за обслужване, и имай предвид, че половината от възможностите на джипа са в гумите, които също са пари.ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнениеПо-нисък разход от КИАта трудно ще докараш при другите изброени, ако имаш предвид дизел разбира се.Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
Коментар
-
Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнениеНаправи по кръгче с тези които си изброил и виж в кое ще ти е най-комфортно.
По-нисък разход от КИАта трудно ще докараш при другите изброени, ако имаш предвид дизел разбира се.
При бензина, особено и ако ще караш на газ, е доста субективно.
P.S. Приготви/отдели си м/у 500 и 1000лв. за обслужване, и имай предвид, че половината от възможностите на джипа са в гумите, които също са пари.
Как, обаче стои въпросът с частите - наличности и цени? Гният ли и кои са слабите места, на които трябва да се обърне повече внимание при оглед?
За KIA чувам, че частите са "кът" и скъпички? За Opel - че си е Opel и много гният...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар