Фронтерата стана на 22 години и ръждата почна да се появява тук-там което си е проблем за мен, най-добре би било да ида да си взема нова от магазина, но проблем - отдавна никой не ги прави! Основните й предимства за мен са малката дължина: 409см, добрият разход: 6-7л нафта, добрата проходимост: комбинация от клиренс и бавни, способност да се движи по асфалт като лека кола до 140км/ч. Отдавна се оглеждам за нещо по-ново което да притежава тези качества, че защо не и да ги превъзхожда даже, но ядец! Може би пропускам някоя - някой да похвали нещо подобно? В гаража имам стелаж, пред него мотор и пред него тротинетка, та до бронята на Фронтерата остава 40см проход за работа който не ми се губи - затова ми е толкова важна дължината.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Някой да препоръча къса джипка?
Свий
X
-
- 3 likes
-
С Фронтерата нима могат да се минат 500-600 км за един ден, без да се умори човек?
Лека кола нямаш ли?
-
Конкретно с моята ОФБ 3.2 V6, АСК с круиз контрол, с фабричното си окачване и гуми, вози отлично, на магистралата поддържа 140 със лекота и се кара като лека кола, това не можеше да се каже за бившата ми ОФА КБ, 2.0, там си беше повдигната с 31-ци и взоията на магистралата не беше от най-удобните, но пък силата и беше по черно, та няма пълно щастие, е то има - TLC
-
-
Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнениеТва отговаряДолните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
-
Wrangler ма губиш 20см
Изхвърли тротинетката или я качи на тавана с въжета някаквиTOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
- 1 like
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар