Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Някой да препоръча къса джипка?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Някой да препоръча къса джипка?

Фронтерата стана на 22 години и ръждата почна да се появява тук-там което си е проблем за мен, най-добре би било да ида да си взема нова от магазина, но проблем - отдавна никой не ги прави! Основните й предимства за мен са малката дължина: 409см, добрият разход: 6-7л нафта, добрата проходимост: комбинация от клиренс и бавни, способност да се движи по асфалт като лека кола до 140км/ч. Отдавна се оглеждам за нещо по-ново което да притежава тези качества, че защо не и да ги превъзхожда даже, но ядец! Може би пропускам някоя - някой да похвали нещо подобно? В гаража имам стелаж, пред него мотор и пред него тротинетка, та до бронята на Фронтерата остава 40см проход за работа който не ми се губи - затова ми е толкова важна дължината.
    Honda XL600LM, 1987
    Honda HR-V, 1.6, 3 drs, 4WD, 1999
    Opel Frontera B Sport, Y22DTH, 2003

Suzuki Jimny

edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

• kbot
      kbot коментира
      Редактиране на коментар
      А и 140 няма как

• TigerHunter
      TigerHunter коментира
      Редактиране на коментар
      С Фронтерата нима могат да се минат 500-600 км за един ден, без да се умори човек?
      Лека кола нямаш ли?

• Еделвайс
      Еделвайс коментира
      Редактиране на коментар
      Конкретно с моята ОФБ 3.2 V6, АСК с круиз контрол, с фабричното си окачване и гуми, вози отлично, на магистралата поддържа 140 със лекота и се кара като лека кола, това не можеше да се каже за бившата ми ОФА КБ, 2.0, там си беше повдигната с 31-ци и взоията на магистралата не беше от най-удобните, но пък силата и беше по черно, та няма пълно щастие, е то има - TLC

Тва отговаря

Прикачени файлове

Коментар

• Edo
      Edo коментира
      Редактиране на коментар
      Bronco-то много ме кефи, но е дълго точно колкото Експерта, който като влезе в гаража и не остава никакво място. Като продам мотора мога и да се ориентирам към него.

Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнение
    Тва отговаря
    Това е малко като кубчето. Вътре е доста спартанско - нещо като американски Дървендер. Не съм карал де - само ми течаха лигите покрай него и TLC-то срещу него на изложението.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Дъстър - няма бавни, само 1-ва бавна и е с 20см повече. Разхода обаче е надолу
      Dacia Duster 1.5 dci 4х4 (екзотичен автомобил)

Коментар

• Edo
        Edo коментира
        Редактиране на коментар
        Да, Дъстъра е опция, но от първите защото новите са по-дълги.

И аз съм го мислил, само ТЛК ще ме радва след Фронтерата но ще е за в бъдеще, като за в твоя случай ще е къса база, засега ще си държа Фронтерата че си купих гараж и ще събирам парички за ТЛК ако е рекъл Господ, живи и здрави

Коментар

Някоя рециклирана 70ка
        TLC: LJ70 2LT ; FJ80 3FE

Коментар

Wrangler ма губиш 20см

Изхвърли тротинетката или я качи на тавана с въжета някакви
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

• Edo
            Edo коментира
            Редактиране на коментар
            Wrangler ми предлага и брат ми, някакъв къстъм оффроуд с голям бензин и отвратително пътно поведение на асфалт. По-скоро бих взел дизел, но и цените са им малко нехуманни. Иначе тротинетката е основното МПС за София и не се бара - по-скоро бих махнал мотора.

• BENZBOSS
            BENZBOSS коментира
            Редактиране на коментар
            Мотора да махнеш……..извратеняк,не пипай мотора ми качи тротинетката на някакви тиранти за тавана

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X