Последните Самураи са с хидравлика . Но надвишават бюджета , инъче вътре са малко по-съвременни от по-старите .
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Играчка за разходки из баирите... коя да бъде?
Свий
X
-
Джимни, Любо. А ако ще е Фронтера , по-добре двойка с по-съвременен дизел. 2.8 Ще изяде баба откъм нафта. Хеле па сравнено с бедната 206-ица...
Аз, когато Феро се предаде най-накрая, мисля за къса Фронтера 2 дизел.Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Разликата в разхода няма да е голяма. 2,8 на Исузу е с директно впръскване, легендарен мотор. И няма електроника по него.
Няма да е чак колкото Пежо 206, но при толкова малко каране, практически е без значение.
-
Относително е. То и аз Ферозата я карам малко, ма ме сърби гъза, че с 20 лв бензин зимата минавах 60-70км. Лятото зорлем 80. Сега я обух с по-човешки гуми, та малко укроти, но пак си е сериозен.
-
-
Пежото е 1.4 бензин, с двигател горящ повече масло отколкото бензин... Купих го преди 9 години да се возят с дядо ми... но още тогава явно беше набутано с добавки понеже след смяната на маслото се разтракаха клапаните. А и къщата ни е на черен път който за всичките тези години го довърши и откъм окачване и ламарини. А и зимата с него трудно се излиза до асфалта. Разхода не е толкова от значение колкото размера, миналата година е минала 2400 километра... от който най дългото пътуване е до селото на братчеда на няма и 20 километра в посока.0-
Коментар
-
Майка ми е на 70 г.За качването ,успява да се качи в джипа,но слизането и е меко казано забавно.Напомня ми,за котка която се спуска по лозата ...Та за бабата не много висока колаGalloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/
Коментар
-
Мойта баба за късмет е във завидна форма... последния скандал беше когато братчеда се появил изневиделица миналата година да и помага за брането на джанката... и я намерил на върха на 6 метровото дърво да си бере кротко и спокойно...за Пежото се оплаква че било ниско...
0-
Коментар
-
Първоначално публикуван от badboy86 Преглед на мнение...за Пежото се оплаква че било ниско....
Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Коментар
-
Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
Дори за доста по-млад човек, но с проблеми в кръста, ниските автомобили са изпитание. А пък тези И с изразена странична поддръжка на седалката (тип рекаро) направо са кошмар.
просто се излиза с претъркалваща маневра.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
- 1 like
Коментар
-
В същата къща дето живее баба в двора виси от 10 години моето Пежо 306 кабрио 2.0 със разширена следа, спортно окачване и рекаро седалки... е бях на 25 когато го карах за последно и още тогава си беше зор за мен да се кача и сляза0-
Коментар
-
Колега не е до бюджета, ако ми трябва комфортна и лъскава кола за дълги пътувания бих дал и 20 че и отгоре хиляди. В момента обаче ми трябва нещо непретенциозно, малко на габарити и със възможно наи малко лампи по таблото, с лестна поддръжка и да става за черни пътища и за асфалт в близките да кажем 50 километра.... а да се кара сравнително лесно.0-
Коментар
-
Колега от форума продава един Mitsubishi Pinin
https://offroad-bulgaria.com/forum/%...B5#post6725997
Дори да не е конкретната машина, модела звучи точно както го описваш
Аналог ми се струва Рав4, 1ва генерация.
-
Нямат много общо, да не кажа, че нямат нищо общо дветеРавката е постоянен фултайм с блокаж на централния диф, но без бавни. Пинина със суперселекта е каквото се сетиш плюс бавни
-
-
Пинина и равката са много удачни предложения, И двете са доста компактни джипчета. Аз лично бих избрал Пинина, ако е със суперселект и не е GDI.
Равката ми е много мазна като форми, а и ми се струва по-тясна от Пинина и с още по-малък багажник. Въпрос на вкус, де.Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Rav 4 първа генерация е перфектно джипче , но няма бавни . Ако смяташ , че няма да ти трябват е твоят автомобил . Читави са и държат на бой .
Вероятно ще дойде момента където бавните скорости ще ти липсват , но тогава вече лесно ще можеш да се ориентираш какво точно да търсиш.Който търси , намира !
Човекът е човек, когато е на път !
Коментар
-
Пинина не е лош, но имам лоши спомени от такова... Много лошо гният баш на ботушите на предните амуртисйори и преди 4 години на едно такова ама дизелово на път към България левия ботуш се откъсна в Румъния. Имаше уж малко ръжди а на една дупка буквално се скърши и отнесох мантинелата. Така че това чудо отпада...0-
Коментар
-
Нещо сте се объркАл
Пинин дизел няма, има 1.8, 1.8 ГДИ и 2.0 ГДИ.
Този без ГДИ няма бавни и суперселект т.е. е като РАВката.
Освен ако сте помислИл ГДИ означението за дизел де
-
Колега не съм се объркал, беше с 4 врати с десен волан шогун пинин автоматик, ако не се лъжа 2.5 дизел май от 1999та. Ще потърся из стария лаптоп трябва да имам снимки и документи как го бях купил, и как го бях ударил. Оригиналните документи останаха с него в Румъния... Честно казано не съм виждал друг такъв.
-
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар