Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Играчка за разходки из баирите... коя да бъде?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Последните Самураи са с хидравлика . Но надвишават бюджета , инъче вътре са малко по-съвременни от по-старите .
    Който търси , намира !
    Човекът е човек, когато е на път !

Коментар

Джимни, Любо. А ако ще е Фронтера , по-добре двойка с по-съвременен дизел. 2.8 Ще изяде баба откъм нафта. Хеле па сравнено с бедната 206-ица...
      Аз, когато Феро се предаде най-накрая, мисля за къса Фронтера 2 дизел.
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

• cecoa1
        cecoa1 коментира
        Редактиране на коментар
        Разликата в разхода няма да е голяма. 2,8 на Исузу е с директно впръскване, легендарен мотор. И няма електроника по него.
        Няма да е чак колкото Пежо 206, но при толкова малко каране, практически е без значение.

• TigerHunter
        TigerHunter коментира
        Редактиране на коментар
        Относително е. То и аз Ферозата я карам малко, ма ме сърби гъза, че с 20 лв бензин зимата минавах 60-70км. Лятото зорлем 80. Сега я обух с по-човешки гуми, та малко укроти, но пак си е сериозен.

Пежото е 1.4 бензин, с двигател горящ повече масло отколкото бензин... Купих го преди 9 години да се возят с дядо ми... но още тогава явно беше набутано с добавки понеже след смяната на маслото се разтракаха клапаните. А и къщата ни е на черен път който за всичките тези години го довърши и откъм окачване и ламарини. А и зимата с него трудно се излиза до асфалта. Разхода не е толкова от значение колкото размера, миналата година е минала 2400 километра... от който най дългото пътуване е до селото на братчеда на няма и 20 километра в посока.
      0-

Коментар

Майка ми е на 70 г.За качването ,успява да се качи в джипа,но слизането и е меко казано забавно.Напомня ми,за котка която се спуска по лозата ...Та за бабата не много висока кола
        Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
        Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
        Анатолий Пейчинов o8875о9815
        https://dvrbg.com/

Коментар

Мойта баба за късмет е във завидна форма... последния скандал беше когато братчеда се появил изневиделица миналата година да и помага за брането на джанката... и я намерил на върха на 6 метровото дърво да си бере кротко и спокойно... за Пежото се оплаква че било ниско...
          0-

Коментар

• Кольо
            Кольо коментира
            Редактиране на коментар
            Пак да кажа-евалла на баба ти. Мъжка е!

Първоначално публикуван от badboy86 Преглед на мнение
          ...за Пежото се оплаква че било ниско...
          Дори за доста по-млад човек, но с проблеми в кръста, ниските автомобили са изпитание. А пък тези И с изразена странична поддръжка на седалката (тип рекаро) направо са кошмар.
          Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
          Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение

Дори за доста по-млад човек, но с проблеми в кръста, ниските автомобили са изпитание. А пък тези И с изразена странична поддръжка на седалката (тип рекаро) направо са кошмар.
            Няма такова нещо.
            просто се излиза с претъркалваща маневра.
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

В същата къща дето живее баба в двора виси от 10 години моето Пежо 306 кабрио 2.0 със разширена следа, спортно окачване и рекаро седалки... е бях на 25 когато го карах за последно и още тогава си беше зор за мен да се кача и сляза
              0-

Коментар

Да ти дам Ситроен Кросър-кеф ти предно,кеф ти двойно,ама бюджета алтав.Хем френско-японско.Ама е нафта.
                ML W 164cdi

Коментар

• venciru
                  venciru коментира
                  Редактиране на коментар
                  Та викаш Кросър-а хем малък, хем джпче, хем играчка за разходка по баирите, хем не се троши лесно, хем части за него бол, хем евтин до 4000 лв. Изобщо всички условия на заданието са (не)изпълнени..........

Не е баш малък,по скоро е среден-то си е Аутлендър с френска визия.
                ML W 164cdi

Коментар

Колега не е до бюджета, ако ми трябва комфортна и лъскава кола за дълги пътувания бих дал и 20 че и отгоре хиляди. В момента обаче ми трябва нещо непретенциозно, малко на габарити и със възможно наи малко лампи по таблото, с лестна поддръжка и да става за черни пътища и за асфалт в близките да кажем 50 километра.... а да се кара сравнително лесно.
                  0-

Коментар

• large
                    large коментира
                    Редактиране на коментар
                    Колега от форума продава един Mitsubishi Pinin
                    https://offroad-bulgaria.com/forum/%...B5#post6725997

Дори да не е конкретната машина, модела звучи точно както го описваш
                    Аналог ми се струва Рав4, 1ва генерация.

• коко келеша
                    коко келеша коментира
                    Редактиране на коментар
                    Нямат много общо, да не кажа, че нямат нищо общо двете Равката е постоянен фултайм с блокаж на централния диф, но без бавни. Пинина със суперселекта е каквото се сетиш плюс бавни

• noname12
                    noname12 коментира
                    Редактиране на коментар
                    Так както го описваш ти търсиш къса Рав4-ка, за предпочитане бензин!

Пинина и равката са много удачни предложения, И двете са доста компактни джипчета. Аз лично бих избрал Пинина, ако е със суперселект и не е GDI.
                  Равката ми е много мазна като форми, а и ми се струва по-тясна от Пинина и с още по-малък багажник. Въпрос на вкус, де.
                  Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

• cecoa1
                    cecoa1 коментира
                    Редактиране на коментар
                    То май няма такава комбинация.

Rav 4 първа генерация е перфектно джипче , но няма бавни . Ако смяташ , че няма да ти трябват е твоят автомобил . Читави са и държат на бой .
                  Вероятно ще дойде момента където бавните скорости ще ти липсват , но тогава вече лесно ще можеш да се ориентираш какво точно да търсиш.
                  Който търси , намира !
                  Човекът е човек, когато е на път !

Коментар

Пинина не е лош, но имам лоши спомени от такова... Много лошо гният баш на ботушите на предните амуртисйори и преди 4 години на едно такова ама дизелово на път към България левия ботуш се откъсна в Румъния. Имаше уж малко ръжди а на една дупка буквално се скърши и отнесох мантинелата. Така че това чудо отпада...
                    0-

Коментар

• rosen_offroad
                      rosen_offroad коментира
                      Редактиране на коментар
                      Нещо сте се объркАл

Пинин дизел няма, има 1.8, 1.8 ГДИ и 2.0 ГДИ.

Този без ГДИ няма бавни и суперселект т.е. е като РАВката.

Освен ако сте помислИл ГДИ означението за дизел де

• badboy86
                      badboy86 коментира
                      Редактиране на коментар
                      Колега не съм се объркал, беше с 4 врати с десен волан шогун пинин автоматик, ако не се лъжа 2.5 дизел май от 1999та. Ще потърся из стария лаптоп трябва да имам снимки и документи как го бях купил, и как го бях ударил. Оригиналните документи останаха с него в Румъния... Честно казано не съм виждал друг такъв.

Гледам, че има некви пининчета без лост за бързи-бавни и на таблото пише "фултайм авд" какъв им е случая? Да не са и те като Рав4 първа генерация?
                    Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                    Из "Златния телец"

Коментар

• коко келеша
                      коко келеша коментира
                      Редактиране на коментар
                      А, Росен ми е отговорил без да иска.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X