И аз давам глас за СРВ 1 поколение бензин, но запазено и без ръжди. За твоите нужди и за тези пари ще ти е ок, а и ако речеш да го газираш слагаш кръгла бутилка на мястото на масичка та и така не отнема от багажника. Мотора е добър и обслужванията не са скъпи.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
СУВ/Джип до 6000 лв
Свий
X
-
Преди около година бях пред същата дилема.
Това което гледах бяха Кия Спортидж, Хюндай Туксон (едно и също е с Кията) или Санта Фе първа генерация (мисля, че хубавия мотор- 2,7 бензин е само с автоматична кутия), Митсубиши Аутлендър, Форд Маверик II , Мазда Трибют (едно и също е с Маверика), Нисан ЕксТрейл, Хонда ЦР-В и Субару Форестър.
Според мен всеки един от посочените модели ще свърши работа по зададените условия, стига да се намери читав екземпляр.
При дизеловоте модели повечето съединители са с демпферен маховик и смяната е от 1500 до 2000 лв.
При Маверика и Маздата по-новите версии са с двигател 2,3 бензин, като недодтатък е, че нямат ръчно включване на 4х4 за разли от моделите с двулитровите мотори.
ЦР-В и Субару могат да бъдат повдигнати с подложки между амортисьорите и купето, което струва около 200лв. и е добра опция.
Успех!
- 1 like
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар