Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СУВ/Джип до 6000 лв

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

И аз давам глас за СРВ 1 поколение бензин, но запазено и без ръжди. За твоите нужди и за тези пари ще ти е ок, а и ако речеш да го газираш слагаш кръгла бутилка на мястото на масичка та и така не отнема от багажника. Мотора е добър и обслужванията не са скъпи.

Коментар

Че какво му е на Спортиджа 2004-2009

Коментар

Нищо му няма, но колегата е задал 6000лв критерий, а Спортидж за такива пари, трудно. А и за това, за което ще му е нужно, аз на негово място бих взел Хондата.

Коментар

Да хордата е мн добър избор,но има доста обяви за Спортидж за 6500-7000к които ще свалят със сигурност.
          Нека разгледа и което е по запазено-предимство на Киа-та е по евтина подръжка,има бутон за принудително закл на ел муфата/ при Хонда е само ауто / и носи повече на газ

Коментар

• beast_hd
            beast_hd коментира
            Редактиране на коментар
            Колега,а сорентото не е ли по-добре от спортиджа?

Колега,ако те интересува Митсубиши Паджеро Спорт,обслужено и без изгнило...пиши ми ще се разберем за цената 0878412231

Коментар

• stanislaffff
            stanislaffff коментира
            Редактиране на коментар
            Ако е бензиново и с ляв волан аз имам интерес.

Преди около година бях пред същата дилема.
          Това което гледах бяха Кия Спортидж, Хюндай Туксон (едно и също е с Кията) или Санта Фе първа генерация (мисля, че хубавия мотор- 2,7 бензин е само с автоматична кутия), Митсубиши Аутлендър, Форд Маверик II , Мазда Трибют (едно и също е с Маверика), Нисан ЕксТрейл, Хонда ЦР-В и Субару Форестър.
          Според мен всеки един от посочените модели ще свърши работа по зададените условия, стига да се намери читав екземпляр.
          При дизеловоте модели повечето съединители са с демпферен маховик и смяната е от 1500 до 2000 лв.
          При Маверика и Маздата по-новите версии са с двигател 2,3 бензин, като недодтатък е, че нямат ръчно включване на 4х4 за разли от моделите с двулитровите мотори.
          ЦР-В и Субару могат да бъдат повдигнати с подложки между амортисьорите и купето, което струва около 200лв. и е добра опция.

Успех!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X