Здравейте колеги. Все още не може да се каже, че съм нов тй като още не съм се сдобил с вседеход, който да ме направи официален член на клуба
, тъй като съм в дилема. Търся си джип за риболов, разходки из природата и за по-тежките, евентуално зимни дни. Бях свел избора между Паджеро 2 или 3 и Гранд Чероки (ZJ). Км момента съм се спрял на Гранд-а. Сега обаче ми остава да си изясня 4.0 или 5.2 двигател. Четох из форума доста мнения на различни колеги, но не намерих (поне аз) темата с плюсовете и минусите на тези два двигателя и като цяло на ZJ. Към момента съм харесал един 5.2 доста запазен (според мен) екземпляр, който не е каран off-road. Но ме притеснява големия разход и евентуалната инвестиция за газов инжекцион. Заслужава ли си ? Четох и за раздатките из форума и не само, но не мога да разбера този конкретния, който съм набелязал с каква раздатка е, скоростна кутия. Има ръждиви места, но лично на мен не ми се струват нещо фрапиращи. За това ще кача снимки и Ви моля за малко помощ от Ваша страна ! 

Коментар