Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дилема:Nissan X-Trail 2.2DCI - Hyundai Santa Se 2.0CRDi

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Дилема:Nissan X-Trail 2.2DCI - Hyundai Santa Se 2.0CRDi

Днес ще гледам един на човек който си го кара.Запзил съм и час в Митвас там ако има нещо фрапантно ще го хванат като течащ кулер примерно.За маховика божа работа ще се сменя.Не се плаша аз съм от малкото който слизат от по скъпа на по евтина кола.Пасат Б6 карах докарах си го от Германия всички екстри продадох го за почти двойно на Нисана който ще взимам и ще си имам пари в задел.Частите на пасата бяха доста по скъпи не се плаша Ама нисъкккк и с двигател който обича да дава проблеми.Не ми се случи на мен слава богу докато го карах пукане на глава,превъртане на шестостен на маслена помпа все неща дето са им много дерт на тази серия.

Коментар

Двигателят е Нисан, маховикът с труда 1100лв....Не знам какъв точно сложиха момчетата в сервиза! Други болежки не е имал, а относно ЕГР, нищо не е пипано, както е дошла, за сега никакъв проблем, двигателят работи безупречно, пали без проблем на минус 20 и върви прилично

Коментар

За успокоение или не има доста коли за части в интернет и от двата модела а към колегата (Италия и обратно със средна скорост 160 по магистралата) и 7 литра на 100 няма как да станат за да ти е средно 160км/ч трябва да си карал между 140-180км/ч.Може ли да споделите дали се свиква с таблото при X-Trail

Коментар

Абе да има,да има ама няма.Колата не е чак толкова масова,а и има неща дето втора ръка няма как.
          Пиеш си студената водица и продължаваш.
          Няма страшно в умирачката...
          Страшното е да си жив!...

Коментар

Здравейте, разхода варираше между 7 и 8 на сто при скорост около 150 по магистралата, истина е казвам защо! На въпросния X - trail поплавъка за нафтата в резервоара не беше наред и показваше като го напълниш до горе след 50 км 1/3 а след 100 светва лампата! :0 Така че на всеки сто, сто и 50 км, по магистралата говорим, се налагаше да спираме да зареждаме, тъй като това беше първото пътуване в тази посока и не се знаеше къде има бензиностанция, за това за по - сигурно я пълнех до горе и съответно на 2-то, 3-то зареждане установих, че разходът е такъв, което се потвърди и впоследствие! А относно как се свиква с таблото, малко е странно в началото, но след седмица, две вече не прави впечатление!

Коментар

На този нисан като му видиш цената на носачите и ще се замислиш дали не са златни.

Коментар

Аз карам вече 3/4 дена и ме кефи таблото а и самата кола ми пасна много.И возията е страхотна неравности кръпки не се усещат.
                Забелязах че като я настъпя над 3/4хил оборота пуши доста...

Коментар

Златни не са ма скъпи със сигурност.Е не колкото комплект съединител с маховик ама.Скоро ще сменяме ние баш тия носачи и като го направя ще добавя ценички на което сменим.
                  Няма страшно в умирачката...
                  Страшното е да си жив!...

Коментар

Колега ,

Притежавам 2 бр. Nissan X-trail 2.2 dci 4x4 и смея да кажа , че това е жесток автомобил! Силно го препоръчвам!
                    Първо си закупих единия джип и след като го покарах година, купих втори такъв - един за мен и един за жената.
                    Имам само една препоръка - ако си купуваш НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ ДА СИ ВЗЕМАТЕ ОТ АВТОКЪЩА!
                    Автокъщите купуват само автомобили с дефекти - блъснати, на хипер много км , проблем с двигател, задвижване, скоростна кутия, компютър.
                    Закрепят ги колкото да го пробваш и след като го купиш покараш седмица - две, и се почват едни ремонти, висене по сервизи....
                    И този автомобил който сте купили от автокъщата на цена по-ниска от другите (с около 2000лв) ви излиза доста по-скъп и все така с неясен произход/състояние.
                    Съвета ми е търси нещо хубаво, не гледай цената (евтините), защото хубаво и евтино няма!
                    Никой няма да ти продаде нещо хубаво на ниска цена, каквото и да ти говорят не им вярвай.
                    Друг съвет - търси двигател 136к.с. , а не 114кс.

Частите са евтини, лесно се сервизира/ремонтира, малко харчи, проходим и най-хубавото е, че е с предно и при нужда си пускаш 4х4 дори в движение!
                    Вземай си смело такъв автомобил и помни - влез в италианските и немски сайтове за автомобили виж им цените и търси нещо над тази цена или близка до тази, за да си сигурен, че автомобила е читав.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X