Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Mercedes ML 270 или Honda CR-V 2.2 diesel, кой е по-добър???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Mercedes ML 270 или Honda CR-V 2.2 disel Кой е по-добър???

Корав и да не вижда сервиз през 2-3 месеца.......Г класа ако ще е с мерник,другото не влиза в категорията.

Мерцедес и Хонда,поне Баварец с Бенц да беше или Хонда с Мицубиши или Шеви с Форд,къде им видя приликите не се сещам.Хондето за парите си може да е кукла,Мерцедеса за същите може да е без душа вече.
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Така като гледам общото мнение е да се вземе Хонда, така и ще направя, въпроса е да намеря сносен екземпляр, че тия продавачи са големи измамници.

Коментар

Нали се сещаш, че "сносен екземпляр" CR-V 2.2 дизел, '05-а, вече ще е на РЕАЛНИ километри за смяна на верига, съединител и ДЕМПФЕРЕН маховик
        Това не означава, че трябва да се откажеш, просто си приготви едни ПАРИ за смяната Им.

Иначе CR-V дизел, автоматик, и аз бих си взел, ама почват от '09-а, а ти не казваш къв ти е бюджета

п.п. Не казвам, че трябва да си вземеш Хонда, защото не познавам ML-a, просто коментирам твоите коментари.
        Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
        Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
        Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

Ами ако включим към колебанието и Волво XC90 автоматик, дизел - 2003-а? В такъв случай измежду трите кой е за предпочитане и Хондата наистина ли е с Демпферен маховик?

Коментар

Първоначално публикуван от krasi-mir Преглед на мнение
            Нали се сещаш, че "сносен екземпляр" CR-V 2.2 дизел, '05-а, вече ще е на РЕАЛНИ километри за смяна на верига, съединител и ДЕМПФЕРЕН маховик
            Това не означава, че трябва да се откажеш, просто си приготви едни ПАРИ за смяната Им.

Иначе CR-V дизел, автоматик, и аз бих си взел, ама почват от '09-а, а ти не казваш къв ти е бюджета

п.п. Не казвам, че трябва да си вземеш Хонда, защото не познавам ML-a, просто коментирам твоите коментари.
            А сещаш ли се ML 2003 година с тоя мАтор, че и автоматик колко шЪ е "сносен"...?В кюпа се намесва и Волво, та хептен отиде та се не видя!Най-големият проблем ще е да намериш читав(поддържан) екземпляр, на каквото и да е, но за начало се спри на марка и модел-инак няма да му се види краят!
            Последно редактирано от mbenz; 29-04-13, 20:21. Причина: допълнение
            много автомати-слаби резултати!

Коментар

От няколко дена чета обяви за разни 4х4 и ми попадна една Honda CR-V 2.2 CTDI, 2006 та .
              Нямам си и представа какво може да излезе от този мой интерес ,но поне да знам грубо ,,тези" едни пари за споменатите евентуално подмени.
              Приемам всякаква полезна инфо за наличие на добри сервизи за Хонда във Варна , не отказвам и покрепа в случай ,че се стигне до оглед.
              Преди това трябва в първия работен ден на банката чийто клиент съм ( Уни Кредит) за друга толкова важна инфо за кредите за покупка на автомобил.
              Цена:

2.2 CTDI
              140 к.с.
              Дизел
              Джип
              2006 год.
              Пробег: 105000 км
              Скоростна кутия: Ръчна
              Брой врати: 4 (5)
              Цвят: Сив
              Частно лице

Коментар

http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=54142

Темата е за Хонда Акорд, но двигателя е същия.
                Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
                Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
                Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=54142

Темата е за Хонда Акорд, но двигателя е същия.
                  Благодаря И за линка. Много полезни неща срещнах . Мноого има да се чете.
                  пс
                  тия ,,105 к" километра за тая дето щях да гледам ми се струват а-ла бала. Такива дизелаци са си за коли си за дълъг път предназначени и 99 % първия собственик си ги е навъртял с кеф . Няма да се откажа обаче от търсенето на подобна кола.
                  С най-добри пожелания !

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                    И аз не разбрах кое му е отвратителното на автомата?

Е сега карам Крайслер 200, те това в отвратителен автомат ако ме питаш мен.

С какво сравняваш автомата на Бенци,че ти се вижда отвратителен чак?
                    Не съм съвсем съгласен с заключението относно Крайслерите с АК.До "Саратогата" ,която вече бе конструирана с електронно управление всички механично управляеми АК на Крайслер са железни.Иначе по принцип атвоматичните скоростни кутии с електронно управление дават повече дефекти.Моето мнение е ,че М-Сите са по-капризни и по-често дефектират от останалите.Разбира се всичко е относително и зависи от начина на експлоатация.

Коментар

От: Mercedes ML 270 или Honda CR-V 2.2 diesel, кой е по-добър???

Не съм им фен,нов Крайслер 300 в завой с мръсна газ не включва скорости,за Крайслер 200 па да не говорим,че там все едно ръчна карам,не го ли държа в обороти е като зелена Лада Седмица.
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                        Не съм им фен,нов Крайслер 300 в завой с мръсна газ не включва скорости,за Крайслер 200 па да не говорим,че там все едно ръчна карам,не го ли държа в обороти е като зелена Лада Седмица.
                        Ако може ли малко по-подробно обяснение, какво прави, не превключва и стои на същата скорост или изключва?
                        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Има разлика от Мерцедес до Мерцедес, търси качество!!!
                          0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Темата е доста интересна (тъпа), защото ако ако искаш да избираш между хубав и лош автомобил, не са тези двата.
                            Ако искаш мнение за всеки един по отделно има как да питаш.
                            Ако искаш по-голама кола, Мерцедес например, купи си 270цди или 320бензин или 500бензин на газ.
                            За Хондито, вземи си каквото ти падне на изгода.
                            Поддръжката е една и съща лудница.
                            За офроуд не обелвам и дума. Лично за мен и двата модела ще свършат работа, но мнението ми е лично.
                            ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

За да се постигне търсения разход от 7,5-8,0/100 силно препоръчвам Рено Клио 1,5DCI.

Коментар

Колега това Рено с тоя разход, както казват в моя град "Може да го засилиш към Вая".

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X