Обява

Свий
Няма добавени обяви.

POWER HEATER при TLC 150 ???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• POWER HEATER при TLC 150 ???

Здравейте , моля за малко информация.В ляво , леко долу от волана има един бутон "PWR HEAT".Та този бутон го дават при голям студ за подгряване на двигателя.Прави ми впечатление че при включване оборотите се вдигат на 1200.Може ли някой да каже принципа му на работа?
    Благодаря предварително!!!

От: POWER HEATER при TLC 150 ???

Изпълнява ролята на "смукач", двигателят работи на високи обороти докато загрее. Нищо не подгрява, а и дизел 3.0, 4.2 и т.н. на място не загрява....но поне да размрази леко предното стъкло и малко да загрее парното става. Аз си карам поне два-три светофара преди да се самоизключи, работи само на неутрална или паркинг / при автоматик /
    IF YOU DON'T KNOW,DON'T GO

Коментар

Карам 2ра зима 150ка, имам и 90ка и този бутон го ползвам всяка зима. Като стане студено го пусни и го остави пуснат. Колата като загрее автоматично го спира така че нямаш проблем. Питал съм и в Тойота и те казаха че е по-добре да стой пуснат когато е студено.

Коментар

Първоначално публикуван от Tchibo Преглед на мнение
        Здравейте , моля за малко информация.В ляво , леко долу от волана има един бутон "PWR HEAT".Та този бутон го дават при голям студ за подгряване на двигателя.Прави ми впечатление че при включване оборотите се вдигат на 1200.Може ли някой да каже принципа му на работа?
        Благодаря предварително!!!
        Вискозен силиконов подгревател.Включва се с електромагнитен съединител и се върти от ремъка(като компресора на климатика).Загрява антифриза.
        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:01.jpg
Прегледи:1
Размер:34.4 КБ
ID:5629450
        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:02.jpg
Прегледи:1
Размер:29.9 КБ
ID:5629451

Коментар

съгласен..... :-)
          IF YOU DON'T KNOW,DON'T GO

Коментар

Благодаря колеги

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X