Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Подкарах го най-сетне

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Подкарах го най-сетне

И такааа малко предистория.След година четене във форума реших да си купя джипка.Понеже ще се ползва предимно за гори и поля(може и някое любителско състезанийце)си избрах този Самурай(снимка1).Покупката беше направена средата на ноември 09г.и джипчето влезе в бокса за козметични подобрения(снимки 2,3,4).Понеже исках сам да си напрвя нещата, работата малко се проточи,но вече и готов(почти)и вчера изглеждаше така(снимка 5,6).Малко пояснение,че досега не съм имал,нито съм карал джипка и чувството вчера в калта беше...неуписуемо,голЕм кеф(поне за мен).Предстои направата на коруба от рефел,но по-натам,че сега ми се кара.Замисъла е следния(снимка 7).Може и някакви мнения по въпроса.

П.П.Незнам как се слагат снимките в поста,та затова са с номерца.
    Забравих да го снимам чист
    Прикачени файлове
    [B]Шофирането е мисловен процес,който протича в мозъка.Останалото е движение по-инерция.[/B]

До: Подкарах го най-сетне

Много добра джипка. Макар да не съм им много фен.

Коментар

Браво, добре е станал. Само измисли някакви уширители на калниците, че така при преминаването и на най-малката локва, ще изглеждаш като снимка 5 и 6
      Santa Fe 2.2, 155к.с., 2009г.
      Suzuki Samurai, 1.6, Silverstone 33x10.5x15

Коментар

Живковото Самурайче пак е в действие

Браво
        Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
        New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Браво добре си я направил. Окачването оригиналното ли е?

Коментар

Първоначално публикуван от mir777 Преглед на мнение
            Браво добре си я направил. Окачването оригиналното ли е?
            Ако колегата не го е променял е:
            -отпред ресьорите са над моста с два амортисьора на страна
            -отзад ресьори над моста с по един амортисьор на страна и изменени точки на закрапване

Коментар

Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнение
              Ако колегата не го е променял е:
              -отпред ресьорите са над моста с два амортисьора на страна
              -отзад ресьори над моста с по един амортисьор на страна и изменени точки на закрапване

Тоз самурай си се е доказал дори в състезания и не мисля че има какво да преправя.
              Браво колега хубаво е станал.
              Интересна ми е идеята ти за стопове.Тези който си сложил като пример с коруба ми приличат като от Рено 5.Като са на това място не те ли притеснява чупенето им от някое друго дърво.Не са ли повечко пари за консуматив?
              https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от ДиДжейДавел Преглед на мнение
                Тоз самурай си се е доказал дори в състезания и не мисля че има какво да преправя.
                Браво колега хубаво е станал.
                Интересна ми е идеята ти за стопове.Тези който си сложил като пример с коруба ми приличат като от Рено 5.Като са на това място не те ли притеснява чупенето им от някое друго дърво.Не са ли повечко пари за консуматив?
                Да добавя ,че в направата му има намеса и създатела на "Сусамъра"
                Последно редактирано от New hope; 10-01-10, 12:59.

Коментар

Първоначално публикуван от ДиДжейДавел Преглед на мнение
                  Ако колегата сложи вертикални тръбички от хром никел няма ли да стане или за изкорми задната страна на стар хладилник и да си сложи тръбичките от него. Аз си го представям в добра светлина

Поздрави и успех
                  Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
                  /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Nik16 Преглед на мнение
                    Ако колегата сложи вертикални тръбички от хром никел няма ли да стане или за изкорми задната страна на стар хладилник и да си сложи тръбичките от него. Аз си го представям в добра светлина

Поздрави и успех
                    В какво ще помогнат тези "тръбички".Дървото е по-яко.Той си е решил щом му харесва така!
                    https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Добре дошъл в лудницата,направил си правиния избор за твойте нужди с времето имаш ли желние см ще рзбереш колко добра платформа за всякакви раходкаджйиски издевателства е Самика.Дано да имате много бепроблемни офроуд километри с този малък звяр,ще остнеш доволен от него.
                      ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                      тел.088четири 9едно9 4нула4
                      -------------------------------------------------------

Коментар

Поздравления,докарал си му доста внушител вид на малкия.Безаварийно каране.
                        [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Браво за ентусиазма.Пожелавам още много
                          безаварийни и кални километри.

Вчера на една автомивка,в Плевен видях
                          същата кална джипка,най-вероятно
                          е била твоята.Малко след 15-часа.
                          0осем9осем7шест0осем7едно
                          Миро

Коментар

Първоначално публикуван от bochkata Преглед на мнение
                            Браво за ентусиазма.Пожелавам още много
                            безаварийни и кални километри.

Вчера на една автомивка,в Плевен видях
                            същата кална джипка,най-вероятно
                            е била твоята.Малко след 15-часа.
                            Да аз бях.Благодаря на всички за пожеланията.Значи окачването е както каза колегата speed750,но предните ресори са се изправили и трябва да се сменят(ама по-нататък).За уширители наистина мисля по въпроса,а относно корубата мисля на по-хард и на състезания да я махам.
                            [B]Шофирането е мисловен процес,който протича в мозъка.Останалото е движение по-инерция.[/B]

Коментар

Първоначално публикуван от didoko Преглед на мнение
                              Да аз бях.Благодаря на всички за пожеланията.Значи окачването е както каза колегата speed750,но предните ресори са се изправили и трябва да се сменят(ама по-нататък).За уширители наистина мисля по въпроса,а относно корубата мисля на по-хард и на състезания да я махам.
                              И много здрави кардани има

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X