Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Взаимозаменяеми части за Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: До: Взаимозаменяеми части за Витара

здравей колега маншоните за каретата стават и универсални неопренови за по 13 лева броиката много разтегливи и не е нужно да се избиват каретата,преди ниаколко дни ги смениах и останах много впечатлен от тях поздрави
    не е лесно да не те слуша главата:D

Коментар

От: Взаимозаменяеми части за Витара

Интересувайки се разбрах, че на Витара 1.6 ,със 8 и 16 клапана разликата е само в главите, а блоковете били еднакви.
      Искам да ви питам дали найстина е така и дали някой го е правил (да е заменял блок от 8 клапанова, със 16 клапанов) ?
      0889 38 43 67 Милен

Коментар

Да, еднакви са, ни има едни числа набити на блока, те са важни, нещо от рода на 1-2-2-1, това се отнася за буталата, успех. Много пъти съм казвал, че ако имам проблем с двигателя ще си сложа 1,8 или 2.0 и няма да се занимавам с тоя мъртвец 1,6

Коментар

О.К.
          1.8 или2.0 ама от какво ще стане без фланец ?
          0889 38 43 67 Милен

Коментар

айде и аз съм на тази мисъл за смяна на сърцето
            Сузуки Витара 1.6 М.И. - R.I.P. 1995-2016
            Мъжът е като хладилна чанта, ако го напълниш с бира, може да го носиш на всякъде.

Коментар

Ако ще напасваш кутията от 1,6 става на 1,8двигателя, за 2.0литра незнам, нека някой каже

Коментар

Първоначално публикуван от Тигъра Преглед на мнение
                Интересувайки се разбрах, че на Витара 1.6 ,със 8 и 16 клапана разликата е само в главите, а блоковете били еднакви.
                Искам да ви питам дали найстина е така и дали някой го е правил (да е заменял блок от 8 клапанова, със 16 клапанов) ?
                Първоначално публикуван от trent Преглед на мнение
                Да, еднакви са, ни има едни числа набити на блока, те са важни, нещо от рода на 1-2-2-1, това се отнася за буталата, успех. Много пъти съм казвал, че ако имам проблем с двигателя ще си сложа 1,8 или 2.0 и няма да се занимавам с тоя мъртвец 1,6
                Трент, сигурен ли си? Помня, че съм чел постинг на Иван Попов(не мога да го намеря сега), в който се обясняваше, че на блок от 8клапанов двигател, не може да се монтира 16клапонава глава. Някои от каналите не пасвали...
                о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от trent Преглед на мнение
                  Ако ще напасваш кутията от 1,6 става на 1,8двигателя, за 2.0литра незнам, нека някой каже
                  Не искам да ви подвеждам , но мисля че и на 2.0\16w\J20A\ ,скоростната кутия(поне на външен вид) е като на 1.6, понеже скоро сменявах датчик за задни светлини ,който по каталог излезна същия като на "старите Витари"! П.П Тука във форума някъде, имаше снимка на ск.кутия ,която изглеждаше точно като мойта....Успех!
                  Последно редактирано от vadoiv; 16-04-11, 20:13.
                  SUZUKI "GRAND VITARA" 2.0 (16V)-J20A + MITSUBISHI "OUTLANDER"-2.4- AUTOMATIC

Коментар

Вътрешно каре(трипод) эа испанка става от рено 9;11;клио
                    VITARA 2.0I omega
                    L200 3.0 V6

Коментар

• От: Взаимозаменяеми части за Витара

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
                      Трент, сигурен ли си? Помня, че съм чел постинг на Иван Попов(не мога да го намеря сега), в който се обясняваше, че на блок от 8клапанов двигател, не може да се монтира 16клапонава глава. Някои от каналите не пасвали...
                      Освен, че колекторите не стават от 8в G16A на 16в G16B и най-вероятно и обратно, незнам дали има проблем да се сложи 8в глава на G16B двигател-мисля че някой го беше правил, виж обратното няма как да стане

Коментар

Първоначално публикуван от chichaka Преглед на мнение
                        Вътрешно каре(трипод) эа испанка става от рено 9;11;клио
                        А мислиш ли че каре от рено ще издържи на натоварването?
                        не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

имам едно питане дали изпускателните кулертори от сузуки слифт 1.3 стават на витарата 1.6 8 клапана ?
                          Сузуки Витара 1.6 М.И. - R.I.P. 1995-2016
                          Мъжът е като хладилна чанта, ако го напълниш с бира, може да го носиш на всякъде.

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                            А мислиш ли че каре от рено ще издържи на натоварването?
                            Вътрешното може и да издържи , не е чак толкова натоварено ,в смисъл ,че не се движе като външното наляво и надясно , и досега не съм виждал счупено вътрешно каре ,освен да е било със скъсан маншон 3 години или след катастрофа

пп Само да каже колегата ,кое каре точно става за витара , защото вътрешно ляво и вътрешно дясно ,нямат нищо общо
                            Последно редактирано от jimito; 27-05-11, 19:20. Причина: допълване
                            Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
                              Вътрешното може и да издържи , не е чак толкова натоварено ,в смисъл ,че не се движе като външното наляво и надясно , и досега не съм виждал счупено вътрешно каре ,освен да е било със скъсан маншон 3 години или след катастрофа
                              Аз съм виждал и скъсана шийка на вътрешно,питай Антон ако не вярваш /antiroad/.
                              не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Съгласен съм Жика,има и такива аномалии , ама Антон от дето минава ,само козите минават от там ,а мечките слизат по дупе
                                Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X