Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Взаимозаменяеми части за Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Взаимозаменяеми части за Витара

Здравейте колеги да ви попитам за сединитела от лада от кои модел лада става? 1300 1500 1600 нива? ако може да ми кажете по точно че скоро ще сменявам, благодаря предварително.

Коментар

до devil
      Батка,съединителите на тези лади дето си ги написал са едни и същи и са на 200мм.след 2 дена ще го сменям на мойта злобарка и ще ти кажа стават ли или не.

'

Коментар

Първоначално публикуван от vankony-87 Преглед на мнение
        до devil
        Батка,съединителите на тези лади дето си ги написал са едни и същи и са на 200мм.след 2 дена ще го сменям на мойта злобарка и ще ти кажа стават ли или не.'
        На шлиците стават, но според мен не си жаслужава. Ладовия издържа много по-малко, а свалане и качване на скорости и раздатка не е ефтино и лесно.
        0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Да прав си, свалянето и качването не е евтино и лесно но съединителя си е 2-пъти и повече по евтин, трудът ще компенсира финансите, поне при мен ще е така защото смятам сам да си го сменям. А и като се има в предвид че аз моята витарка не я карам на сериозен оффроуд ами я ползвам за лов предполагам че ще изкара не малко, или поне така се надявам
          ПОЗДРАВИ

Коментар

Във Варна струва 35лв да ти го наковът с ново феродо. Поне за паджеро взеха толкова. Става за час-два и е не по лошо от някой измислена марка. Аз при тях си правя накладките и за сега нямам лоши впечатления.
            http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Не съм се занимавал да търса тук къде има и колко ще струва, трябва да поразпитам приЯтели, ако има някой доволен от тази услуга може и да се възползвам.

Коментар

vankony-87 Колега преди малко звъннах на един приател които има магазин за авточасти и ми каза че цената на съединитела е около 150 лв комплект със притискателен, феродов диск и лагер. колко е този на ладата? ако е малка разликата незнам дали ще си заслужава от японеца да правиш руснак!?

Коментар

цената си е добра ,защо ти е ладовия? аз взимах преди три месеца за жигулката мисля че беше около 20лв а притескателния 40лв, ама притескател от лада и аксиален не ти вършат работа само феродовия и ако притискателния ти е "надран,, има канали по огледалната повърхност няма смисъл да сменяш само феродов по добре си сложи комплекта на 150лв ,поне аз така бих направил но всеки си знае възможностите , а и съм засичал из форумите че ладовия му се престъргва опашката дет са шлиците , порови се добре из форумите ако ще разчиташ на ладовия ,успех
                  Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Ладовия е минало за мен, хич няма да се подигравам с джипката да я права русначе. Ако беше по скъп неиният си съединител, можеше да направа подобна цигания ама в този случай...... а относно престъргването един колега малко по горе беше писал че нищо не се престъргва само че не карали по много. поздрави

Коментар

Ivan Stoinov
                      Утвърден участник
                      До: Взаимозаменяеми части за Витара
                      За съединителят е ясно, даже целия диск(не само феродото) малко на струг се бутва опашката...
                      Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

някой да знае от каква кола стават маншоните на външните карета на испанка

Коментар

Бобиии.... от Рено 19 !
                          Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

Благодаря за инфото nikman

Коментар

Re: От: Взаимозаменяеми части за Витара

А да кажете дали стават хъбове от самурайче на витарка?
                              Ще ме извините ,защото писах и на друго място по този въпрос.

Коментар

Стават с малко преправяне.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X