Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Взаимозаменяеми части за Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Взаимозаменяеми части за Витара

Първоначално публикуван от Spirid Преглед на мнение
    Да, това че ладдовите са с две уши обяснява всичко. Мерси за отговора.
    Ако някой знае от какъв друг автомобил биха могли да станат ще ми е много полезно.
    Опел с леко преправяне,чети повечко и ще научиш доста.
    http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Първоначално публикуван от васето Преглед на мнение
      Опел с леко преправяне,чети повечко и ще научиш доста.
      Мерси за инфото, четох за опел астра и кадет, но не ми стана ясно дали са със същите размери и ход. Ще почета още пък ще видим.
      Santa Fe 2.0 CRDI, 113 к.с., 2002 г.

Кофти е когато устата изпреварва мисълта

Коментар

Първоначално публикуван от Spirid Преглед на мнение
        Мерси за инфото, четох за опел астра и кадет, но не ми стана ясно дали са със същите размери и ход. Ще почета още пък ще видим.
        Съжалявам ,че ще те разочаровам ,ама пак не , в разпънато положение витаровите са 510мм а в събрано 360мм (по памет ) а от опел кадет,вектра,астра ,омега седан, калибра в разпънато 600мм в събрано 360мм (пак по памет , греша с около 10мм) . Опеловите стават само ако правиш лифт с пружини от вартбург и подложки на Славин или Иван Попов . Поздрави!!!

пп Гледах на снимка ,един колега беше слагал ладови амове ,в единия край си остава ухото а в другия слага едно П-образно парче винкел разпробито и хванато като планка за другото ухо, а над тази планка заварена една шпилка и тя вече влиза в ухото на шасито , но пак не съм сигурен дали витарата беше лифтната или не
        Последно редактирано от jimito; 19-09-11, 19:29.
        Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
          Съжалявам ,че ще те разочаровам ,.....
          Мерси, като се реша окончателно на подмяна ще споделя какво е станало. Засега продължавам да карам със старите поради липса на финанси, пък до кога ... ще видим.

Коментар

моята витара не е лифтирана ,но задните амове са от лада само върху горното ухо е заварен болт който влиза в оригиналния отвор на витарата
            утре ще ти го снимам ако те интересува да видиш за какво става дума
            аз лично съм много доволен от ладовите амове даже си мисля че предните може да станат и без преправяне ,но не съм сигурен ТРЯБВА ДА СЕ ЗАМЕРЯТ
            Има ли желание, има и начин , няма ли желание - намираме оправдания!!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от kamarashev25 Преглед на мнение
              моята витара не е лифтирана ,но задните амове са от лада само върху горното ухо е заварен болт ...
              Всъщност това е доста полезно като вариант, но се чудех дали няма да е по-добре да се разпробие горното ухо и да се стегне с болт и гайка вместо да се заварява. Не че нещо ама въобще не им вярвам на заварките и то по такива места (сигурно защото съм зле със заваряването предполагам).
              Иначе за предни от лада и аз мисля че ще паснат стига да са добре на размер, но трябва да се провери а аз още не съм.

Коментар

незнам предните амове на Нива дали не са по-дълги
                преди витарата имах тропер и там ползвах за предни амове точно от нива предни

Коментар

Колеги, някой да даде идея от какво може да се ползва гърне за витара дълга база. Говорим за задното, голямото.
                  Моето беше почнало да сдава багажа и да променя звука, та вчера на лова му помогнах на едни камънаци. Вече и карантията му вътре мърда, така че не мисля че подлежи на кърпеж. Колега, бивш собственик на къса база каза, че е ползвал опелско. Дали ще пасне и на дългата като размер и други характеристики? Ако има някой, който е намерил подходящото взаимозаменяемо гърне моля да сподели

Коментар

Първоначално публикуван от Valyo Panayotov Преглед на мнение
                    Колеги, някой да даде идея от какво може да се ползва гърне за витара
                    Моята е с гърне от БМВ 5-ца,бензинова на марката Вито! ...Не съм го слагал аз!
                    Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

На фолксваген 2 сеат ибиза стават ,малко са по малки като големина но вършат работа и не висят като витарското Аз мисля да слагам такова защото след лифта гърнето ми опира в кардана като почна да я разкрачвам
                      Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Благодаря за отговорите колеги!
                        Значи ще е долу-горе каквото намеря подходящо по размер. Забелязах, че с изтърбушено гърне нямам мощност, а то си е изчислено съпротивлението на газовете за нормалната работа на двигателя, та за това реших да попитам дали има чак такова голямо значение с какво друго ще се замени.
                        Ще гледам все пак да е около кубатурата на витарката

Коментар

Едва ли нямаш мощност точно от гърнето или поне аз така си мисля
                          моята витарка изпуска изгорели газове още от колектора ,но не съм забелязал да няма мощност даже наскоро влачих една платформа с ауди А6 комби и се представи много добре даже бях приятно изненадан

Коментар

За Витара 2.0 В6 24 кл.136кс компресор за климатик-от БМВ 3-ка.Подменя се само рем.шайба защото е с 5 канала.

Коментар

Първоначално публикуван от Валенти Преглед на мнение
                              За Витара 2.0 В6 24 кл.136кс компресор за климатик-от БМВ 3-ка.Подменя се само рем.шайба защото е с 5 канала.
                              Браво! ...Това звучи добре!...А пробва ли го,дали работи както трябва?...Щуцери преправят ли се или всичко си пасва?
                              ....От коя точно тройка?(година,купе,двигател)
                              Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнение
                                Браво! ...Това звучи добре!...А пробва ли го,дали работи както трябва?...Щуцери преправят ли се или всичко си пасва?
                                ....От коя точно тройка?(година,купе,двигател)
                                Привет от Дупница.
                                Не съм го пробвал на джипа/климатика като цяло/, защото все още нямам ЕБУ-то./което сме коментирали с Трент и др.колеги в др.тема/.Свалих го от работещо БМВ-в последствие разглобено за части.Монтиран е без преправяне на "нищо".Само му смених рем.шайба,защото оригиналната е с 4 канала, а тази от БМВ-то е с 5канала, и е малко по дебела и ме съмняваше дали няма да къса ремъка.Ф-то и на двете е 110 мм.външно.Щуцерите са 1 към 1, само смених О-пръстените.Този компр.е от БМВ 318ИС купе-година не съм гледал.Имам 318ТИ Компакт 94г. в движение и като направих сравнение и на него е същият,даже и марката.
                                Все още търся ел.блок за управление на климатика???

0898705799-Валентин

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X