Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ПРУЖИНИ - тунинг задни за Гранд Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ПРУЖИНИ - тунинг задни за Гранд Витара

Пускам тази тема за поръчка на нови пружини в завода в гр. Крън. Изпратил съм мостра от задна пружина на турското окачване за Гранд Витара , която я тествах няколко години и се представа без никакви проблеми , като слягане след време или чупене. Тъй като "варелите" вече привършиха , а и техните пружини не пасват добре на Гранд Витара мисля , че е добре да има някаква друга алтернатива. Пружините са по дълги от варговите с 4 см. и последните три витки са по тесни , като оригиналните на Гранд. Цената която договорих е 150 лв. за комплект , цвят черен-прахово , минималното количество за тази цена е 10 комплекта. Изработката е за 20 работни дни. Аз мога да взема 5 комплекта , но за останалите ми идват в повече . Ако има желаещи за да запълним бройката и да пусна поръчката да се запишат в тази тема.
    0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

От: ПРУЖИНИ - тунинг задни за Гранд Витара

Иване а тези от Вартбург колко струват?Поне бяха немски с добро качество.Язък.

Коментар

Задните както и да е кърпим някък положението дай за предните да измислим нещо да изхвърлим подложките и от някъде за 2-3 дни (за мостра ми трябват )тръбни носачи ,обещаха да ми ги направят

Коментар

Иване,пиши ме мен с един комплект!Поздрави

Коментар

Ако са ОК! за дългата база и аз искам един комплект тел.0889 633 800

Коментар

Първоначално публикуван от IVAYLO BLIZNAKA Преглед на мнение
            Иване а тези от Вартбург колко струват?Поне бяха немски с добро качество.Язък.
            И аз вече не знам колко струват, но като ти потрябват и търсиш няма. Последните, които се продаваха тук във форума бяха 80 лв. И това е за втора ръка 30 годишни .

Коментар

Първоначално публикуван от kivv1973 Преглед на мнение
              Задните както и да е кърпим някък положението дай за предните да измислим нещо да изхвърлим подложките и от някъде за 2-3 дни (за мостра ми трябват )тръбни носачи ,обещаха да ми ги направят
              За задните не знам как го кърпиш положението, но ако за теб руските са вариант за мен те не стават , за предните аз съм мислил много варианти, но с оригиналните ми е най-добре. Ако ти измислиш нещо сподели. Тръбни носачи има готови и ги прави Дончо от Казанлък, ако искаш му звънни и се разберете - 0882283990.

Коментар

И за мен един комплект

Коментар

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
                  За задните не знам как го кърпиш положението, но ако за теб руските са вариант за мен те не стават , за предните аз съм мислил много варианти, но с оригиналните ми е най-добре. Ако ти измислиш нещо сподели. Тръбни носачи има готови и ги прави Дончо от Казанлък, ако искаш му звънни и се разберете - 0882283990.
                  Ванка,за гранд ли са тези носачи или за старите?
                  Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
                  Витара 1.6 16V TURBO POWER!!!
                  "Mud Angels" Stara Zagora

Коментар

За гранд са проблема ни е че при гранда шарнира е заедно с носача и струва доста тръбните използват сменяеми шарнири от стария модел

Коментар

Въпросните пружини за дълга или за къса база са подходящи?
                      С какви амортисьори си ги карал тези пружини, защото правилната комбинацията между двете е много важна за добри резултати.
                      И още един въпрос - каква височина ще дадат тези пружини т.е. отпред какви подложки ще изравнят джипката. Естествено ориентировъчно, защото всичко зависи от състоянието на предните пружини.
                      о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Пружините са за Гранд Витара. Дължината им е 47 см. Амортисьорите са пожелание, от коментираните Омегови до разни Тойотски и каквито решиш. Аз съм в момента с предни от Рав 4 преправени. Пружините ги карам на дълга Витара В6 2.0 от пред съм с подложка 5 см. и имам лебедка с тръбна броня. Тези пружини стават и за старата къса Витара , но там има и компромисни варианти в зависимост от желаната височина. Наѝ ДОБРИ са за Гранд Витара.

Коментар

Снимки за сравнение:
                          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20140213_131356.jpg
Прегледи:1
Размер:175.6 КБ
ID:5564281Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20140213_131411.jpg
Размер:230.4 КБ
ID:5564282Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20140213_131431.jpg
Размер:149.1 КБ
ID:5564283Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20140213_131519.jpg
Размер:201.3 КБ
ID:5564284Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20140215_164031.jpg
Размер:133.3 КБ
ID:5564285Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20140215_164034.jpg
Размер:98.9 КБ
ID:5564286Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20140215_164058.jpg
Размер:141.0 КБ
ID:5564287Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20140215_164105.jpg
Размер:137.4 КБ
ID:5564288Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20140215_164156.jpg
Размер:164.3 КБ
ID:5564289

Коментар

Тегава работата с тия снимки. Ходих пак до племенника ми за с-е. На първата от ляво на дясно са : Витарова , Гранд Витарова , Вартбургова и тази , която трябва да ни изработят в България. Ако на някой още не му е ясно нещо да пита. В понеделник ще пуста адрес на еконт по който да ми пратите пари. С бележката от пратената сума ще Ви пратя пружините след това. Ако с нещо нарушавам правилата на форума , моля кажете.

Коментар

В сряда пускам поръчка в завода и пращам пари. Който иска да се включи, може да ми пусне паричен превод от 150 лв. за два броя по Еконт гр. София Бизнес парк бл. 444 Иван Попов тел. 0886 706 147.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X