Питането е за Субару-то от заглавието - искам да го повдигна малко - 2 - 4 см. Представям си го със стандартно окачване и малко по големи гуми - да кажем 225 45 18 или 225 50 17. Има ли някаква особенност, ако му се монтира окачване от нормално Субару? Препатилите да споделят мнение за подложки на амовете - да кажем 2 см. Благодаря на отзовалите се.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Legacy 2007 H6 Spec B - повдигане
Свий
X
-
От: Legacy 2007 H6 Spec B - повдигане
Отпред, ако се сменят пружините ще се вдигне с около два сантиметра, разликата със стандартните пружини е 1/4 витка.Отзад долната чашка на пружината стои на една засечка в амортисьора и евентуално може да се измисли нещо от читав стругар, или да се направи подложка над горния тампон.
-
Ще сменя пружините навсякъде - стар (дебел) и мързелив съм за твърда возия. Днес я оставих при майстора - предстои развитие.
Друг въпрос - с ксенон е,а осветеността е трагична - 2 свещички като че ли. Сваляне на фаровете, почистване на лещите, нови лампи - някакви други идеи?O888 749-O86
C20LET 4x4 198 kW 370 Nm - любимата
NC 750
Коментар
-
Виж с какви крушки си и сложи истински, ако не са. Сменил съм 5бр и не съм имал нито едно Субару със слаби фарове.ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
08седем9010З60
MAKE RALLY NOT WAR
Confidence in Motion
Коментар
-
Последно редактирано от m4r1qn; 20-07-19, 21:06. Причина: ъм нямам идея защо снимките са наобратно, оригинала не е така???O888 749-O86
C20LET 4x4 198 kW 370 Nm - любимата
NC 750
Коментар
-
На снимките е преди повдигането нали?помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
С един приятел с Легаси комби ударихме заек на м-ла Люлин... падна му бронята и изкриви полуоска...помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Първоначално публикуван от c0dy^ Преглед на мнениеДа съдействам за снимките, че да няма някой болки във врата. ...
Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнениеС един приятел с Легаси комби ударихме заек на м-ла Люлин... падна му бронята и изкриви полуоска...
@m4r1qn - сигурен ли си, че задните ти пружини са читави? Даже и за повдигнато СпекБ ми се виждат нисички ...Последно редактирано от royce; 21-07-19, 12:35.
Коментар
-
Извинявам се, сега видях, че си ги сменял пружините. Явно снимката лъже.
Щом като я паркираш на равно и разстоянията от земята до праговете в 4-те ъгъла са равни - нямаш ядове. По принцип разстоянията от центъра на главината до арката на калника отпред и отзад не са еднакви - отзад е по-малко.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар