Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Скъсана демпферна ролка на коляновия вал

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Скъсана демпферна ролка на коляновия вал

Здравейте,скъса се проклетата ролка та имам въпроси за разглобяване то и.Колата е Фронтера 2.2 DTI 116 коня.Болта с нормална резба ли е?Сваля ли се всичко отпред като радиатори за да се разглоби.Ще съм благодарен за всякаква помощ. Не намерих такава тема
    Последно редактирано от herkules; 08-06-25, 19:32.
    Opel Frontera 2.2 DTI 1999 г. ДБ

Болта е със нормална резба, сваля се без да се маха нищо ако имаш подходящия къс силен гаиковерт.
    МИСЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА

Коментар

Благодаря за отговора,явно ще се пробвам с гидоре и тръба за удължение.Нямам толкова къс гайковерт

Коментар

• isuzo
        isuzo коментира
        Редактиране на коментар
        С гедоре не става

С гайковерт най-добре! Аз нямам и се мъчих много с тръба и камък 24 (мисля) - проблема е в блокирането на коляновият вал, става с приспособление през отвора на датчика КВ. Накрая се изнервих и го развих на стартер, но се доскъсаха тампоните на двигателя и там филма е още по-голям - никъде няма вече оригинални и се наложи да взимам Исузуви и да ги преправям. От тогава ми се увеличиха вибрациите особено зимата при низки температури.
      Honda XL600LM, 1987
      Honda HR-V, 1.6, 3 drs, 4WD, 1999
      Opel Frontera B Sport, Y22DTH, 2003

Коментар

И аз си мислех за стартера,ама добре че каза че заминават тампоните. С гайковерт е наи добре но трябва да сваля радиатора иначе няма място за него

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X