Здравейте, от известно време се самонавивам да монтирам фланци.....чудя се за дебелината.....35 или 50 мм???? Дайте съвет ако вече сте монтирали!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Фланци
Свий
X
-
-
На висок джип,и със 7.5 см допълнително вдигнат....50 мм са му малко...Колкото по отваряш,става по особен за управление....няма пълно щастие....Единия бус е със 35 мм отпред и отзад...добре се държи на пътя...та зависи за какво искаш да ги сложиш.
На друг бус ,искам да извадя с малко джантите....но ме е страх да сложа фланци,....за него стават джанти от БМВ х5....но не знам дали биха държали на товар ....буса е товарен и понякога върви на макс ...и като килограми и като скоростGalloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/
- 1 like
Коментар
-
Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнениеНа висок джип,и със 7.5 см допълнително вдигнат....50 мм са му малко...Колкото по отваряш,става по особен за управление....няма пълно щастие....Единия бус е със 35 мм отпред и отзад...добре се държи на пътя...та зависи за какво искаш да ги сложиш.
На друг бус ,искам да извадя с малко джантите....но ме е страх да сложа фланци,....за него стават джанти от БМВ х5....но не знам дали биха държали на товар ....буса е товарен и понякога върви на макс ...и като килограми и като скорост
Коментар
-
Бях пускал картинка преди време - как при определени положения дере гумата подкалника и веждата, ако има фланци. Вършат работа само при много сериозно повдигане и изрязани калници. Или при каране само по асфалт.България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
-
Терена по който обикновено карам е равнинен, ползвам ОФА за лов и риболов единствено. Лек терен равнинен без офроуд приключения. Мисля да сложа 35мм но не знам дали няма да стържат по калниците при пълно завиване....Просто ме кефи да е малко по-разкрачена....за това търся мнения от хора които са минали по този път и имат наблюдения. За да не хвърля на вятъра 200-300 евролевове🙂Opel Frontera B 2,2DTI
- 1 like
Коментар
-
Кеф цена няма! Щом е за кеф, всички коментари са излишни.
Фланците и опирането зависят от джантите и гумите. Най-простия начин да разбереш колко дебел фланец може, е да качиш една предна гума на много висок тротоар и да завъртиш волана така, че да се приближи максимално до подкалника. Растоянието което ти остава е почти колкото дебелината на фланците които можеш да сложиш.
Гледай и нагоре калника.
-
Да ползавам темата , въпреки , че не става върпос за Опел
Имам ремарке и искам да сложа преходни фланци, за да мога да монтирам джантите от джипа ( имам 4 железни ) Къде могат да ми изработят такива фланци ?Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!
A1+
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар