Стигнеш ли до сваляне на табло, слагай ново радиаторче, ако имаш възможност купи медно, аз такова си сложих и имах отлично парно.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Парно на Фронтера
Свий
X
-
Радиаторче, добреее...
По принцип съм съгласен, че е често срещан проблем, ама нещо симтомите са съмнителни. С радиаторчето може да има три проблема:
Тече - сменя се.
Запушено - доста такива съм виждал, когато сложа маркуча на изхода и пусна водата, става налягане вътре, от входа едвам тече. С много зор ( и химикали, включително лимонтозу ) може и да се отпуши. Тогава водата вече тече безпрепятсвено през него. При мен още от началото дебита е добър. Мнооого добър. Водата тече свободно.
Изгнила/счупена преграда - при такъв проблем дебита е добър, но понеже антифриза не минава през цялото радиаторче, входа и изхода са еднакво горещи. При мен обаче даже на първа степен на вентилатора, на изхода температурата е доста ниска. Което ме води към мисълта, че до радиаторчето не достига достатъчно антифриз.
Къде преди и след радиаторчето може да има запушване, стеснение, знам ли какво?
Абе аз и радиаторчето ще сменя, няма да мръзна, просто теории тука...Последно редактирано от vitar; 13-01-20, 20:20.
Коментар
-
Ами извади маркучите и в някоя кофа...
Ако от хранещия маркуч върви обилно антифриз-значи не е от него. А щом не е от него-може да е във връщащия маркуч, или нещо след него. Не знам какви фитинги и кранове има по пътя на антифриза, но това си е твоя задача-да ги провериш.
Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Колега, vitar, ако температурите при теб все още са на нулата нищо не пречи да покараш няколко дена с разтвор оцет и вода или направо с чист оцет.Взимаш най-евтиния възможен кисел продукт от магазина, по мои наблюдения мие най-добре.След това 1-2 пъти зареждаш с вода, не пречи да сложиш и някоя добавка за промиване на охладителна система и накрая или ще текне или ще дойде топлото.Ако си го прежалил можеш да пробваш с битова химия, домакинските препарати за отпушване на канали и мивки са несравнимо агресивна химия с автомобилните.Ти дебита пак можеш да си го имаш, но ако отвътре не минава през половината от тях парното пак ще е мижаво.Ако изпарителя ти затормозява изхода пак ще проблем.И друго да попитам капачката на разширителния съд как е?
Коментар
-
ОК, ще направя промивка и ще докладвам. Ще видя и дали има дебит до и след радиаторчето. Капачката работи според мен, на загрял мотор маркучите са нормално твърди.
Коментар
-
Карате се понякога с Кирил ,но ако въздушните потоци в отоплителната система са сбъркани и чугунен радиатор нема да го стопли тоя камионЧовешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.
Коментар
-
Nissens behr hella mahle nrf цените им вървят между 100 и 200 лева за алуминиев, което е сравнително солено.Има и термотек за 40, но аз лично не бих рискувал.
Коментар
-
И аз съм слагал и съм доволен, но не е била такава драстична разликата в цената.Днес имах повече свободно време и разгледах доста оферти.Повечето добри марки варират между 100 и 200 лева.Имаше и на магнети марели за 300
Когато е толкова голяма разликата в цената ми светва една червена лампичка.Преди десетина години много лошо го ядох с радиаторчето на една голф 2ка. 3 пъти свалях таблото, многократно преправях водната инсталация, смених капачка, термостат, водна помпа, ангренаж, докато накрая проблема не излезе от чисто новия радиатор.
-
Първоначално публикуван от isuzo Преглед на мнениеЛошото е че половината от новите радиатори не греятОФА КБ X20SE + метан
Коментар
-
Първоначално публикуван от VladimCho Преглед на мнение
А кои са марките, които вършат работа?Има ли въобще медни варианти, или всички са алуминиеви? Гледам, че и марковите, и скъпите са алуминиеви...
ОФА КБ X20SE + метан
Коментар
-
Първоначално публикуван от VladimCho Преглед на мнение
А кои са марките, които вършат работа?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар