Добро утро колеги! Ще бъда студент и си търся някакъв малак автомобил само като за мен. Та гледам един съсед си продава Тигра лови окото стойкарче е. Знам само че е 96 и е с газов инжекцион, понеже не съм виждал скоро човека да питам за информация. Та мисълта ми е как е като автомобил, някакви пороци така да кажем, заслужава ли си да се занимава с тази машина?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Не е за обичайните големи машини, но все пак кажете мнение за Opel tigra
Свий
X
-
От: Не е за обичайните големи машини, но все пак кажете мнение за Opel tigra
Вземи на тате паджерото и не се занимавай с глупости.
Жената от доста години има таква, мога да я плюя от тук до Враца.
Това е антикола за всеки нормален мъж. Е, ти не си, но скоро ще станеш и ще съжаляваш.
Ниска, тясна, отвратително друсаща, върви малко и гори много и бензин и масло.
Седалките са неудобни, задните неизползваеми, дори сина ни на 4 год не иска да се вози отзад.
-
Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнениеВземи на тате паджерото и не се занимавай с глупости.
Жената от доста години има таква, мога да я плюя от тук до Враца.
Това е антикола за всеки нормален мъж. Е, ти не си, но скоро ще станеш и ще съжаляваш.
Ниска, тясна, отвратително друсаща, върви малко и гори много и бензин и масло.
Седалките са неудобни, задните неизползваеми, дори сина ни на 4 год не иска да се вози отзад.
Отзад ако си под 1.50м може и да се возиш без да си кривиш врата, че главата ти опира в задното стъклоСтрахът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...
Коментар
-
Даже и за пи.еловка не става веч.А тези простотии се правят от името на всички ни.
Даника
Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h
Коментар
-
Леле така кат слушам изобщо не е хвален автомобил това, ровнах малко и в Google и много го плюят и най-често имал проблем с как се казваше там нещо дет го имали екотеците. Значи трябва някаква друга кола, но не и товаMitsubishi Lancer Station Wagon 1.6 GLXI 16V 4WD
Коментар
-
Абе ако не ти е чак толкова задължително, не ти трябва никаква кола! Живей си студентския живот и давай париците по студентки и кръчми вместо за някой дарак0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнениеДаже и за пи.еловка не става веч.
Коментар
-
Забравихте най-ценното и свойство - смяна на крушка на фар става или с разглобяване като за половин основен ремонт, или от монтьор с много мека китка.
ПП: И, Ясене, една кола винаги може да се "повреди" в подходящ момент. Въпроса е че чупливите обикновено го правят в неподходящ такъв, и то без кавичките.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениемонтьор с много мека китка
Коментар
-
Аз едно време карах такава от време на време и си беше супер. Вървеше и гореше. Може спокойно да я броиш за двуместна с багажник. Не е лоша колица, особено за студенти....Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
Drag Grand Canyon Daily
Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
LZ1JYM
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение...девойките си падат...Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Изключително съм недоволен от една "Вектра" 1997 г. 1,8 л. 16 клапана "Еcotec". Колата вървеше добре, бързо, скочих от около метър височина с неяпо време на ремонтите на E79 и за голяма изненада й нямаше нищо по окачването, но-о-о-о по едно време започна да гасне в движение, после да не пали, сменяха й софтуера в "Булвария", баяха й, сменях ламбда сонда, датчици някакви - не и не. Изолацията по всички кабели почна да се рони като изгоряла, дисплей на радио, часовник и т.н. се скапа, изгоря ми два пъти бензинова помпа, климатикът даде фира, откачи се стъклото на шофьорската врата при затваряне с електрическото моторче, заклини и се пръсна - това навръх Нова година, преди отпътуване
Остави ме една зима в Пампорово - е, дотътрих я на собствен ход до Смолян и там седя един месец докато пристигне поръчан отнякъде си нов разпределител на запалването, накрая скъса ангренажен ремък от блокирала водна помпа
И това се оправи без кой-знае колко парични щети, но аз реших: НИКОГА ПОВЕЧЕ "ОПЕЛ"
България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар