Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нисан Патрол Y260 - подготовка за офроуд

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Нисан Патрол Y260 - подготовка за офроуд

Защо налягането от 1.2 то по принцип не е ли 0.7 на 2.8ТД /мисля че беше толкова/ вдигал ли си го и преди? Как се отразява като цяло на мотора? Помпата пипал ли си?

Коментар

Първоначално публикуван от Patrol fen Преглед на мнение
      Защо налягането от 1.2 то по принцип не е ли 0.7 на 2.8ТД /мисля че беше толкова/ вдигал ли си го и преди? Как се отразява като цяло на мотора? Помпата пипал ли си?
      По принцип е 0.9 но от 1.2 се чувства голяма разлика във вървенето а до 1.5 го пробвах защото на 1.6 започва да разтоварва аварийния клапан на тръбите който не мисля да го пипам ,че много нахален ще стана то и без това моторчето е нежно а и аз съм малко съдист и ако някаде не се качи ще му заваря газта и с толкова много промени ще му изпаднат биелите.За сега ще го карам на 1 бар и при нужда ще му се пуска временно налягане над 1 там кадето е нужна сила.Помпата е пипана.
      Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
      Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

Евгени, поздравления! Отлична работа!
        Кво си му намислил за повдигане, че моя с тия дълги обици почна да ме дразни?

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
          Кво си му намислил за повдигане, че моя с тия дълги обици почна да ме дразни?
          Какво да ти кажа расъждавам и по този въпрос но той нещо сложен идва единственото адекватно решение е да се прави на пружини но това е толкова играчка,че по добре направо да купувам ГР но честно казано и мен ме дразнят ресорите особенно задните с дължината си малко му идва дълга задницата.За сега обаче от зимната практика стигнах до извода,че ми е нужна повече сила а не височина пък и височината ще я докарвам с гуми май.Това което измислих е слагане на ресори и амортисьори примерно добисон с малък лифт и това е тебе те дразни защото искаш таял а мен не ме дразни толкова защото от другата седмица подкарвам мотора и този излиза в отпуска така,че ще го мислим а и гледам да не го навирвам много,че по страничните наклони не знам какво ще го правя абе ни така ни иначе няма угодия ако ти си измислил някое решение на въпроса го споделяй не се таи като стар акумулатор!

Sofrace Offroad Team

Коментар

Първоначално публикуван от evgeniml Преглед на мнение
            ...
            не се таи като стар акумулатор!

Ще изхвърля това недоразумение (обиците) в най скоро време.
            Мисля да търся да подлагам още по един лист. От някакъв бус?

Коментар

колега, старите задни стопове какво ги направи, ако не са ти нужни бих се възползвал от една част от пластмаските, ако са същите де
              иначе е станал много модерен
              stay up and keep shining!!

Коментар

Първоначално публикуван от newmiro Преглед на мнение
                колега, старите задни стопове какво ги направи, ако не са ти нужни бих се възползвал от една част от пластмаските, ако са същите де
                иначе е станал много модерен
                Старите стопове ги згазих в гората след удар в дървета и там си и останаха.

Sofrace Offroad Team

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X