На пръв поглед, малко странна тема! Колегите питат за съществени проблеми, а аз за радио, но какво да се прави, кой където го стяга чепика! Та по същество, най-накрая стария Кенууд с който навремето купих Тераното се предаде!Преди петнадесетина дена, пътувайки за морето, първо CD спря да работи като изписа грешка Е-04, но радиото продължи да си свири. Миналата събота обаче и то спря, така че окончателно си останах без "данги-дунги". Няма как, примирил се с мисълта че трябва да се купува ново, се разрових из нета и се спрях на това http://www.technopolis.bg/b2c/detail...LPINE-CDE-170R. Понеже отдавна съм скъсал с тази техника, моля за съвет както за това което съм харесал така и за друга възможна алтернатива.Бюджета е около 200 лв., доброто радио е приоритет, желателно е да има и добре работещо в джип CD. Свикнал съм с дискове и ги предпочитам пред флашките.Предварително благодаря за мненията!
П.П.Възможно е мястото на темата да не е точно тук и ако е така, моля някой да я премести където трябва!
П.П.Възможно е мястото на темата да не е точно тук и ако е така, моля някой да я премести където трябва!
Коментар