Моля, който има идея как мога да си отключа Тераното, че съм в чужбина и докато си свалях багажа си оставих клю§овете в багажника. Понеже датчика на задната врата понякога не сработва - колата си изчака таймаута след отключване и се заключи, а аз имах глупоста да затворя вратата... Сега си имам ключове в багажника и никаква идея как да я отворя. МОля който има идея да ми пише на лични, благодаря ви предварително !
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Заключен Нисан Терано 2
Свий
X
-
От: Заключен Нисан Терано 2
Най-бързия и безплатен начин напъваш вратата от горния заден край /достатъчно отдава/ пъхаш през процепа между вратата и уплатнението един твърд тел с който закачаш дръжката за отваряне и дърпаш.
п.п. Ако извикаш ключар ще направи същото само че ще я напъне с нещо като апарата за кръвно което се мушка в процепа и се напомпва. Успех!088455338две
"Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
Джамбазов 2010г..
-
Сагата приключи с викане на ключар. За паричния еквивалент на нашите 60 лв. - дойде 20 мин. след позвъняване, за 40 секунди извади един набор шперцчета и отвори. Досвидя ми се да бърникам из уплътненията и се доверихме на професионалист. Благодаря на всички които ми писаха със съвети. Може да триете
Коментар
-
няма кола на която дръжката на шофьорската врата отвътре да не отваря вратата. Освен ако нещо не сте откачили нарочно.088455338две
"Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
Джамбазов 2010г..
Коментар
-
Първоначално публикуван от off mechanic Преглед на мнениепиши открито да го знаемproud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
-
Първоначално публикуван от Jivko Преглед на мнениеняма кола на която дръжката на шофьорската врата отвътре да не отваря вратата. Освен ако нещо не сте откачили нарочно.
Коментар
-
Абе, радвай се, че не си затрил ключовете с чипа (Справка - Танасето миналата година на събора).
Решението - 2 комплекта ключове, единият - в жената или в някоя друга черна дупка, дето само ти да си знаеш къде са ;-)
Обади се, като се върнеш.Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Jivko Преглед на мнениеняма кола на която дръжката на шофьорската врата отвътре да не отваря вратата. Освен ако нещо не сте откачили нарочно.Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/
Коментар
-
Заключиш ли с дистанционното няма отваряне! Само с него можеш отново да отключиш. Пробвано!!! Единствено можеш с ключ да отключиш само шофьорската врата(ако имаш такъв разбирасе). Моя случай беше заключване с дистанционно и падане тока на акумулатора.Terrano 2.4 LPGi тел. 0888536080
Коментар
-
Първоначално публикуван от Jivko Преглед на мнениеняма кола на която дръжката на шофьорската врата отвътре да не отваря вратата. Освен ако нещо не сте откачили нарочно.Виден столичен ихтиолог
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар