Нещо помпата е протекла яко. То тя си капеше по малко от превди това, имаше следи по маркучи и др. отдолу, но сега е взела да капе твърде мъжки. Кажете дизелджий където няма да я съсипят, а ще я оправят. Надявам се и да не струва колкото полвината джип....
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
РЕМОНТ НА НАФТОВА ПОМПА - МОЛЯ ЗА ПОМОЩ
Свий
X
-
РЕМОНТ НА НАФТОВА ПОМПА - МОЛЯ ЗА ПОМОЩ
Technical Rescue Direct - life lies in courage
http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660Тагове: Няма
-
До: РЕМОНТ НА НАФТОВА ПОМПА - МОЛЯ ЗА ПОМОЩ
Кажете дизелджий където няма да я съсипят, а ще я оправят.Единственото,което мога да ти кажа е,че ако аз имах подобен проблем,или щях да си я разглобявам и да си трОша главата сам,или щях да отида при Агоп.Другаде...надали...
Успех!!!0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
-
Аз, че няма да я разглобя сам - няма. Не съм такъв човек. Ама дайте поне някакви отзиви или поне идея къде да питам. Аз знам само Супер дизел, ама те даже не си вдигат телефонаTechnical Rescue Direct - life lies in courage
http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660
Коментар
-
Аз имах подобен проблем с теч на нафтовата помпа.
Пратиха ме познати в един сервиз на Bosh, намира се на Гара искър, хората там се отнесоха много професионално, свършиха много бързо и цената беше много приемлива. Аз пак бих отишъл там.
Ако те интересува ще ти дам по-точни координати.LZ1PER
Коментар
-
Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнениеАз имах подобен проблем с теч на нафтовата помпа.
Пратиха ме познати в един сервиз на Bosh, намира се на Гара искър, хората там се отнесоха много професионално, свършиха много бързо и цената беше много приемлива. Аз пак бих отишъл там.
Ако те интересува ще ти дам по-точни координати.0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнениеТова е АгопLZ1PER
Коментар
-
Ами ако дадете и координати само ще съм Ви благодарен.Technical Rescue Direct - life lies in courage
Коментар
-
Значи явно сервизите в околността са два(сега говорих с Пепи).
Агоп се намира след Гара искър посока Казичене,след моста,който пресича р.Искър,първата възможна къща отдясно.Там си пише.0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
А този за който аз говоря се намира като караш по старият път от Дружба по посока аерогарата на кръстовището под моста завиваш надясно към Гара искър и на портала на Технотест (мисля че се пада първият портал) завиваш в ляво и влизаш навътре, подминаваш едно две големи халета и завиваш наляво и ще го видиш отдясно има големи табели Bosh, може да питаш и на самия портал от там ще те опътят.
УспехLZ1PER
Коментар
-
Мерси. Другата седмица ще се занимавам и ще кажа какъв е резултата.Technical Rescue Direct - life lies in courage
Коментар
-
Първоначално публикуван от icerunner Преглед на мнение.......Супер дизел, ама те даже не си вдигат телефонаИ дадох 40 лв за някакво мъгляво обяснение, че съм имал 'нам си колко процента загуба на компресия, ма добре ли е, не е ли, не можаха да ми кажат и можели да ми регулират клапаните, само ако си нося пуловете.....
. За сметка на това, девойката на касата, дето ми взе левчетата, беше много.....
, та ми мина една мисъл, че тя би могла да ги заработи...
. Само, че не знам дали още е там, та по-добре недей да ходиш. Аз съм ползвал услугите на един сервиз в първата пряка отдясно на околовръстното след пазарчето м/у Цар Борис 3ти и Любляна. Там правят основно дизели и са ми правили едно Пежо и един Ситроен. Доволен съм и от работата и от "глобата". И с двете съм навъртял по 60-70 К след това без изненади(а и още ги карат). Собственика се казва бай Георги и прави моторите, а баш помпаджията-Венци Линков. Само трябва предварително да се уговориш, че обикновено са претрупани.
"Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
-
Първоначално публикуван от edd2 Преглед на мнениеПомпата се цепи на две части .В\у долната част има гумено уплътнение ,което може да се е скапало.Ако е от там работата е за час и половина.
Коментар
-
Оставих я на Агоп. Остава да видим какъв ще е резултата. Първо минах през сервиза на Бош (до Технотест), но там се заговори за 300 лв. работа + 60-100 лв за части. Агоп обеща доста по добри условия. Предполагамм, че ще я оправи като хората, само не ми е ясно как ще я регулира после. В Големите сервизи има стенд за тази работа, ама той едва ли. Ще видим.Technical Rescue Direct - life lies in courage
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар