Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фланци за Нисан Терано 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Фланци за Нисан Терано 2

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
    Снимай отпред, да видя положението на долните носачи. От снимката много-много не може да се прецени.

Ето снимка на мойто. Пак с 31-ци. Височина от долния ръб на джанта 15-ка до ръба на калника - 725-730мм.
    [ATTACH=CONFIG]334991[/ATTACH]
    Това със стандартното окачване ли е?От няколко дни сам собственик на Терано 2 и искам да сложа по големи гуми като твоите
    Изглежда страхотно
    VITARA 2.0I omega
    L200 3.0 V6

Коментар

Сменени пружини+амортисьори+торсиони+предни горни носачи.

31-ци би трябвало да влязат и без лифт, ако наистина са 31-ци (ако са регенерати, на които пише 31-ци, значи смятай че са 32-ки). Обяснявал съм из темите сигурно 5-6 пъти кое-що. Поразрови се. Мързи ме да дъвча едно и също за пореден път.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Интересува ме без лифт дали ще влязат,ще се разровя из темите.
        Благодаря за инфото.
        VITARA 2.0I omega
        L200 3.0 V6

Коментар

Леко се подстригват предните калобрани във вътрешната им част. Ако си с оригиналните джанто (офсет + 25), би трябвало да влязат и да не опират никъде, при никакви обстоятелства.

Пак казвам, АКО ОТГОВАРЯТ НА РАЗМЕРА СИ. От цялата арка, за 31-ци, критичното място е едно - там, където трябва да подстрижеш калобрана. За джанти с по-малък от оригиналния офсет или за гуми размер повече от 31-ци, вече ще трябват по-сериозни интервенции - с чук и флекс.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Джантите са оригинални ляти,а гумите още не е решено.
            Ще се кара главно в гората за това не мога да реша какви гуми да купя.
            Поздрави!!
            VITARA 2.0I omega
            L200 3.0 V6

Коментар

Щом главно в гората, значи гуми като за в гората. Какво има за чудене? Че аз мойто го карам предимно по асфалта, и пак съм с МТ гуми.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                Щом главно в гората, значи гуми като за в гората. Какво има за чудене? Че аз мойто го карам предимно по асфалта, и пак съм с МТ гуми.
                Дали М/Т или да си правя регенерати???
                VITARA 2.0I omega
                L200 3.0 V6

Коментар

Е, каквото искаш. Единственото предимство на регенератите е че са по-евтини. Всичко друго са само минуси.

А М/Т не е индикатор дали са регенерати или не, а дали са за кал или не.

Коментар

Я да питам сега по принцип тия фланци не могат ли да се изработят в някой цех при майстори, които му разбират как се работи с машини.От какъв матерял са и колко трябва да са широки за да ги понесе нормално тераното??? И друго главно за какво се слагат фланци за по-голяма стабилност при страничен наклон ли???
                    Я обяснете на босия в тази област.
                    Terrano 2.4 LPGi тел. 0888536080

Коментар

Правилно си се досетил.

И да, могат да се направят на струг + фреза (или само на струг), но надали ще ти излезе по-евтино, освен ако не си ги правиш за теб. А и е желателно, освен ако не си 100% сигурен какво правиш, да не са от алуминий, а от стомана. Тогава пък са по-тежки.

Ама, слагайки фланци, забравяш за по-големи гуми. А и вместо фланци може по-изнесени джанти, което е по-доброто решение, но и по-скъпото.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X