Обява

Свий
Няма добавени обяви.

pajero 3.0 v6 150hp какво да очаквам

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• pajero 3.0 v6 150hp какво да очаквам

В последно време ми се налага да взема някакав джип за товарно магаре и да ходя на риба . Спрял съм се на горепосочения модел , общо взето колата няма да минава повече от 7-8х км на година. Доколкото прочетох разхода го дават 13-15 бензин на 100 и около 20 газ , е имаше някой мнения и за 30 /100 бензин . Но главно въпроса ми е къде са слабите места на този джип къде най- често дава проблеми , джипа ще го внеса от англия около 95г производство дълга база , и още нещо какъв е проблема с газта ???

До: pajero 3.0 v6 150hp какво да очаквам

Не съм запознат с проблемите на модела, но не ми е ясно за какво Ви е газ при този незначителен годишен пробег, който предвиждате?
    Зима иде

Коментар

Единствения плюс на Паджерото е че в Англия са по 3000 лв. Другото е недостатъци. Ама за такъв малък пробег и ако не го подлагаш на грубости-става.
      За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

да и смятам да ми дойде на 5 бона до бг , общо взето няма да има много издевателства на него както казах по горе трябва ми за риба , да тегли ремарке ( колесар с лодка) купето му е доста голямо като се махнат задните седалки . но ме интересува кой са най -проблемните му места . Колегата май е прав при тоя разход на година няма нужда от газ .
        Имал съм фронтера дълга база ма и взех здравето за няма и година

Коментар

http://www.autoexpress.co.uk/carrevi...hi_shogun.html

Коментар

Абе казават,че специално на паджерото газта му разказва игричката на леглата на клапаните-прогарят след максимум 40.000 километра,което като сложиш стойността на новата глава,завишеният разход и цената на самата уредба май не си струва заигравката.
            Всъщност нека някой който е в час с газта и особено с конструктивните особености на този двигател се изкаже-но това за клапаните съм го чувал от човек на,чието мнение бих се доверил...
            Та?
            08седемшест5едно513четири

Коментар

[quote=targa;562343]..Другото е недостатъци...quote] Имаш предвид конкретно модела или по принцип ?

Коментар

Е това е меко казано пресилено изказване...На този двигател не зная какъв кусур точно му търсиш.Може да не става за хард изпълнения,но пък за друг път супер-селекта е идеален избор.Купето е ок-въобще какви са минусите освен по-високите цени и евентуално десният волан???
                08седемшест5едно513четири

Коментар

Първоначално публикуван от valio_stoilov Преглед на мнение
                  Е това е меко казано пресилено изказване...На този двигател не зная какъв кусур точно му търсиш.Може да не става за хард изпълнения,но пък за друг път супер-селекта е идеален избор.Купето е ок-въобще какви са минусите освен по-високите цени и евентуално десният волан???
                  Ами някои от частите не можеш да си поръчаш в Европа,Вале!!

Коментар

Колега, при покупка на Паджеро мисля ,че вниманието трябва да е насочено към рамата-голяма болка.А относно мотора можеш да очакваш само хубави неща,стига да не е прегряван.Снимките са на екземпляр 97г.Успех в покупката.
                    Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от valio_stoilov Преглед на мнение
                      Абе казават,че специално на паджерото газта му разказва игричката на леглата на клапаните-прогарят след максимум 40.000 километра
                      Кой казва? от какъв по-различен материал са тия легла та ще се случи подобно нещо за толкова кратък пробег? Имаш ли конкретно инфо или просто по навик? Не се заяждам интересува ме сериозно.
                      Или е от "градските легенди" които много сме ги чували за "нагар като пясък" за "чупене на гумичките" и т.н безподобни глупости.
                      no signature no problems

Коментар

И аз сега чувам за такова нещо.
                        Недостатъкът, за който знам, е разходът. Но който се захваща с V6 3000 кубика трябва да е наясно и да не го плаши.

Коментар

ми разхода плаши при положение , че се кара много , а аз поне смятам да го карам рядко , има икономична кола за всекидневно
                          благодаря за отговорите ще гледам рамата .
                          Относно клапаните съм чувъл за проблеми при мерцедесите и двигателите з-тек , в-тек проблема бил при смазването и от там горели клапаните , но сега имало някаква помпичка с резевоярче за масло,която впъсквала масло заесно с газта и решавала тоя проблем

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                            И аз сега чувам за такова нещо.
                            Ясно. При положение, че ти не знаеш за подобен проблем с клапаните, значи го няма.
                            no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                              Кой казва? от какъв по-различен материал са тия легла та ще се случи подобно нещо за толкова кратък пробег? Имаш ли конкретно инфо или просто по навик? Не се заяждам интересува ме сериозно.
                              Или е от "градските легенди" които много сме ги чували за "нагар като пясък" за "чупене на гумичките" и т.н безподобни глупости.
                              Значи за пояснение-не става дума за всички 3000 кубика,а само за слабия мотор/12 клапана/.И не за всички,ами за определена серия след 91 година-някакъв производствен дефект,в последствие отстранен.Личен опит.Не говоря наизуст.Просто м/у 40000км. и 60000 издухват клапаните.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X