В последно време ми се налага да взема някакав джип за товарно магаре и да ходя на риба . Спрял съм се на горепосочения модел , общо взето колата няма да минава повече от 7-8х км на година. Доколкото прочетох разхода го дават 13-15 бензин на 100 и около 20 газ , е имаше някой мнения и за 30 /100 бензин . Но главно въпроса ми е къде са слабите места на този джип къде най- често дава проблеми , джипа ще го внеса от англия около 95г производство дълга база , и още нещо какъв е проблема с газта ???
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
pajero 3.0 v6 150hp какво да очаквам
Свий
X
-
До: pajero 3.0 v6 150hp какво да очаквам
Единствения плюс на Паджерото е че в Англия са по 3000 лв. Другото е недостатъци. Ама за такъв малък пробег и ако не го подлагаш на грубости-става.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
да и смятам да ми дойде на 5 бона до бг , общо взето няма да има много издевателства на него както казах по горе трябва ми за риба , да тегли ремарке ( колесар с лодка) купето му е доста голямо като се махнат задните седалки . но ме интересува кой са най -проблемните му места . Колегата май е прав при тоя разход на година няма нужда от газ .
Имал съм фронтера дълга база ма и взех здравето за няма и година
Коментар
-
Коментар
-
Абе казават,че специално на паджерото газта му разказва игричката на леглата на клапаните-прогарят след максимум 40.000 километра,което като сложиш стойността на новата глава,завишеният разход и цената на самата уредба май не си струва заигравката.
Всъщност нека някой който е в час с газта и особено с конструктивните особености на този двигател се изкаже-но това за клапаните съм го чувал от човек на,чието мнение бих се доверил...
Та?08седемшест5едно513четири
Коментар
-
Е това е меко казано пресилено изказване...На този двигател не зная какъв кусур точно му търсиш.Може да не става за хард изпълнения,но пък за друг път супер-селекта е идеален избор.Купето е ок-въобще какви са минусите освен по-високите цени и евентуално десният волан???08седемшест5едно513четири
Коментар
-
Първоначално публикуван от valio_stoilov Преглед на мнениеЕ това е меко казано пресилено изказване...На този двигател не зная какъв кусур точно му търсиш.Може да не става за хард изпълнения,но пък за друг път супер-селекта е идеален избор.Купето е ок-въобще какви са минусите освен по-високите цени и евентуално десният волан???
Коментар
-
Първоначално публикуван от valio_stoilov Преглед на мнениеАбе казават,че специално на паджерото газта му разказва игричката на леглата на клапаните-прогарят след максимум 40.000 километра
Или е от "градските легенди" които много сме ги чували за "нагар като пясък" за "чупене на гумичките" и т.н безподобни глупости.no signature no problems
Коментар
-
ми разхода плаши при положение , че се кара много , а аз поне смятам да го карам рядко , има икономична кола за всекидневно
благодаря за отговорите ще гледам рамата .
Относно клапаните съм чувъл за проблеми при мерцедесите и двигателите з-тек , в-тек проблема бил при смазването и от там горели клапаните , но сега имало някаква помпичка с резевоярче за масло,която впъсквала масло заесно с газта и решавала тоя проблем
Коментар
-
Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнениеИ аз сега чувам за такова нещо.Ясно. При положение, че ти не знаеш за подобен проблем с клапаните, значи го няма.
no signature no problems
Коментар
-
Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнениеКой казва? от какъв по-различен материал са тия легла та ще се случи подобно нещо за толкова кратък пробег? Имаш ли конкретно инфо или просто по навик? Не се заяждам интересува ме сериозно.
Или е от "градските легенди" които много сме ги чували за "нагар като пясък" за "чупене на гумичките" и т.н безподобни глупости.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар