Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Контролни лампи на таблото !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Контролни лампи на таблото !

Здравеите .

Колеги имам проблем с контролните лампи натаблото . Проблемът се изразява в това , че при подаване на контакт не светват . В смисъл светва само " чек енджин " . А такива важни лампи като ниво на масло и на вода несветват .

п.п. Преди време нивото на маслото бе ниско и при сериозно разклащане лампата присвяткаше .
    п.п. Крушките са задрави а сега установих и , че пътищата към тях не са прекъснати .
    [SIGPIC]http://www.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic68289_4.gif[/SIGPIC]

От: Контролни лампи на таблото !

Сега ако кажеш и каква е колата .........

Имаше едни стабилизатори навремето в някои табла мисля на 8 и 9 В, които правиха проблеми понякога.
    Липсва някое основно захранване-маса или '+'....,може и съответно някой предпазител,кабел до пистите.....

Иска си да се види от компетентен .........
    Това което ни липсва ни кара да мечтаем.

Коментар

Паджеро 97 година .
      Препоръчаи ми някои който разбира да го види
      Благодаря
      [SIGPIC]http://www.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic68289_4.gif[/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от iansto Преглед на мнение
        светва само " чек енджин " . А такива важни лампи като ниво на масло и на вода не светват .
        Всички са важни, разбира се. Но тези двете са само информативни, тази за ниво на маслото трябва да светва при контакт и после да изгасва, а другата - тя е за ниво на водата, но в резервоарчето на чистачките!

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
          Всички са важни, разбира се. Но тези двете са само информативни, тази за ниво на маслото трябва да светва при контакт и после да изгасва, а другата - тя е за ниво на водата, но в резервоарчето на чистачките!
          Ами не святкат при контакт точно това е проблемът . Първо си мислех , че всички крушки са изгоряли !! Но след като ги смених се оказа , че не е от тях . Днес гледах и пътищата (магистралите) и те са добре . Сега вече незнам какво да мисля . Освен да взема друго табло на заем и да констатирам (отхвърля) причината в таблото , след което да търся нещо по кабелите .
          А как така е в казанчето на чистачките ! Значи ли това , че ако ти ако имаш пробив в охладителната система а същевременно имаш стъкломиеща течност няма да излезе индикация на таблото за намалялата охладителна ?

Коментар

Аз имах подобен проблем и се оказа масата от двигатела за купето.Кабелчето от едната страна се лови за колекторните тръби(всукателните,алуминиевите) от другата страна за купето.На мен масата ми нагоря след едно продължително въртене на стартер и не предаваше.
            Mitsubishi Pajero 2.5 TDI 96г.
            ТРЪНСКА OFFROAD ГРУПА !

Коментар

Първоначално публикуван от iansto Преглед на мнение
              А как така е в казанчето на чистачките ! Значи ли това , че ако ти ако имаш пробив в охладителната система а същевременно имаш стъкломиеща течност няма да излезе индикация на таблото за намалялата охладителна ?
              Трябва да говорим за една и съща лампа (символът в ляво):

Ако и ти нея имаш предвид, тя си е за пръскачките на фаровете (лека грешка одеве) и нищо друго!
              Ако я чакаш нея да светне за малко антифриз, ще има кофти изненади.

Коментар

Първоначално публикуван от svetlio_cbr600 Преглед на мнение
                Аз имах подобен проблем и се оказа масата от двигатела за купето.Кабелчето от едната страна се лови за колекторните тръби(всукателните,алуминиевите) от другата страна за купето.На мен масата ми нагоря след едно продължително въртене на стартер и не предаваше.
                Благодаря колега . Утре ще проверя как е положението при мен .

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                Трябва да говорим за една и съща лампа (символът в ляво):

Ако и ти нея имаш предвид, тя си е за пръскачките на фаровете (лека грешка одеве) и нищо друго!
                Ако я чакаш нея да светне за малко антифриз, ще има кофти изненади.
                Същата е и свети в жълто . Между другото доста време преди да разбера , че е за казанчето на фаровете се чудех защо свети при наклон и разлаклащане при положение , че има и антифриз и стъкломиещо
                Лошото е , че скоро го напълних а пък пръскалките на фаровете не ми бачкат .

Коментар

Е това за контролните лампи не зная. Не смея да препоръчвам жичкаджия. Ама за пръскалките виж темата на Вени.
                  Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от Sariones Преглед на мнение
                    Е това за контролните лампи не зная. Не смея да препоръчвам жичкаджия. Ама за пръскалките виж темата на Вени.
                    Благодаря колега .
                    При първа възможност ще го направя , за съжаление сега имам по належащи проблеми и имам малко свободно време .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X