Здравейте! От два дена съм собственик на JEEP Grand Cherokee 5.2 V8. До сега съм карал само Патроли и реших просто за разнообразие да сменя марката и да си взема нещо бензиново и по-мощно. Разглеждах клипове, рових се тук там и на база бюджета се спрях на тази марка с известния 5.2 мотор. Съвсем нов съм в тази материя и нищо за JEEP не ми е ясно. Но пък ще се опитам да си направя една добра джипка хем за всекидневно каране, хем за софт разходки сред природата. Всякакви мнения и предложения за подобряване представянето на машината няма да са ми излишни
. Ето и джипката:

Нов внос с един собственик в Германия и пълна папка със сервизна история на джипа, което не означава че е в цветущо състояние. Трака, лопа, скърца и има за смята доста работи особено по ходовата част. Поне мотора и кутията звучат добре. На първо време, разбира се, ще е регистрацията. После газова уредба, защото това си е бензинопил. Следващите стъпки ще са окачване, джанти, гуми, брони и някой лебедка за да има

Нов внос с един собственик в Германия и пълна папка със сервизна история на джипа, което не означава че е в цветущо състояние. Трака, лопа, скърца и има за смята доста работи особено по ходовата част. Поне мотора и кутията звучат добре. На първо време, разбира се, ще е регистрацията. После газова уредба, защото това си е бензинопил. Следващите стъпки ще са окачване, джанти, гуми, брони и някой лебедка за да има

Коментар