Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нов член Jeep Grand Cherokee 4.0 94г

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нов член Jeep Grand Cherokee 4.0 94г

Привет на всички!
    Преди 2 дена се сдобих с този джип. Първия джип който съм имал някога и още съм много бос. Бих искал ако може по старите тук да ми кажат слаби места на какво да обърна внимание частите (прочетох темата за частите). Общо взето ще глдам бързо да го разуча (общо казано). Питам защото по сервизи не ходя преди карах само БМВ-та и общо взето от бмв форума и от познатите там се оправях сам с колите без намеса на майстори!
    Първото което забелязах е проблема със седалките. Клатушкат се и като съм седнал не се движи напред, като стана и седалката се движи. Намерих една тема дето видях че гредите се разцепват, и мисля тези дни да сваля седалките и да ги оправя
    Другия проблем който забелязах е че на таблото налягането на маслото ми седи на 5.4 а по принцип трябва да седи на 3 (на средата) Поразрових се и по този въпрос и мисля че е заминал датчика за налягане на маслото, защото в момента който го запаля и стрелката отива след 5.4 , другата възможност е клапана на маслото да е дал фира но ако е той би трябвало постепенно да става а не изведнъж.

Приятели заклети бмв сектанти почнаха: Що го купи тоя боклук знаеш ли как се чупи няма части дрън дрън...

Та общо взето попивам всякаква информация

От: Нов член Jeep Grand Cherokee 4.0 94г

Първоначално публикуван от car_manqk Преглед на мнение
    Привет на всички!
    Преди 2 дена се сдобих с този джип. Първия джип който съм имал някога и още съм много бос. Бих искал ако може по старите тук да ми кажат слаби места на какво да обърна внимание частите (прочетох темата за частите). Общо взето ще глдам бързо да го разуча (общо казано). Питам защото по сервизи не ходя преди карах само БМВ-та и общо взето от бмв форума и от познатите там се оправях сам с колите без намеса на майстори!
    Първото което забелязах е проблема със седалките. Клатушкат се и като съм седнал не се движи напред, като стана и седалката се движи. Намерих една тема дето видях че гредите се разцепват, и мисля тези дни да сваля седалките и да ги оправя
    Другия проблем който забелязах е че на таблото налягането на маслото ми седи на 5.4 а по принцип трябва да седи на 3 (на средата) Поразрових се и по този въпрос и мисля че е заминал датчика за налягане на маслото, защото в момента който го запаля и стрелката отива след 5.4 , другата възможност е клапана на маслото да е дал фира но ако е той би трябвало постепенно да става а не изведнъж.

Приятели заклети бмв сектанти почнаха: Що го купи тоя боклук знаеш ли как се чупи няма части дрън дрън...

Та общо взето попивам всякаква информация
    Добре дошъл в клуба! С най-добри пожелания, да го ползваш и да те радва!
    Чети, чети, чети! Има много теми в раздела JEEP, които ще са ти полезни!

Коментар

Честито!
      Попаднал си на точния модел с точния двигател.
      Седалката се сваля за 10мин. с развиването на 3 болта.
      Частите са на цена като за лада Нива споко .
      А и тук ще получиш помощ за всички проблеми които ти излязат.

Голям кеф ти желая да изживееш с новия член на семейството!
      Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Честито!

Автомат ли е? Гледам в мобилето всички бензинови Черокита са автомати Не мога едно бензиново с ръчни скорости да открия, ако не е тайна за колко го взе?
        Последно редактирано от batececo; 19-01-12, 11:07.

Коментар

Ами и моя е автомат.
          Направих чист бартер за бмв е39

Коментар

Бензин ръчка нема
            Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Честито много без аварийни км! И с пожелание за прекрасни преживявания с него!
              LZ1ZAH

Коментар

честито и много безаварийни!!!

какво и как се гледа, има писано много но най-добре се разходи до Дядо Владо и там ще се запознаеш с Димата - човека, който ще ти обясни наяве какво си взел и какво да го правиш

Коментар

Re: Нов член Jeep Grand Cherokee 4.0 94г

Честито с новата придобивка, незнам дали частите са на цената на нивовите, но със сигурност са по евтини от тези на BMW-то. А ония фанатици нека си ги карат BMW тата, аз откакто си продадох BMW то се родих. При все, че беше от всякъде перфектно и беше 3000 дизел, но подръжката ми беше доста повече от на джипа, както и разхода. Говоря измерено в лв., защото съм на газ с джипката.
                  Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
                  http://www.facebook.com/JeepBG
                  LZ1GGC

Коментар

А горе долу колко трябва да харчи моя на газ при нормална работа? Сега трябва да му сменя и изпарителя защото трябва да е поне 120кв а в колата е по малък и се форсира до към 3000-3500 и след това не му достига газ, на бензин си работи чудесно

Някой да знае кода за радиото, че вчера махах акумолатора и сега ми иска код и нито знам как да го ваведа нито какъв е кода. Търсих из нета но нищо не намерих
                    Последно редактирано от Чавдар (V93); 19-01-12, 12:33.

Коментар

Честита придобивка...Кода го пише в една книжка, ако не при хакерите...
                      GRAND 3.1 за кеф
                      А 3 1.8 5v за адреналин
                      VITARA 1.6 за off-лов

Коментар

140кВ изпарител ти трябва колега, харчи 20/100 средно, моя в момента 30 но 20 е нормалното на газ. Ако е запазен звера ще си много по-доволен от БМВ и като здравина и като комфорт и като цени на части.

Коментар

Първоначално публикуван от car_manqk Преглед на мнение
                          А горе долу колко трябва да харчи моя на газ при нормална работа? Сега трябва да му сменя и изпарителя защото трябва да е поне 120кв а в колата е по малък и се форсира до към 3000-3500 и след това не му достига газ, на бензин си работи чудесно

Някой да знае кода за радиото, че вчера махах акумолатора и сега ми иска код и нито знам как да го ваведа нито какъв е кода. Търсих из нета но нищо не намерих
                          Здравей и добре дошъл!Виж на самото радио,възможно е да е написан там,трябва разбира се най-напред да го извадиш
                          Grand Cherokee 2.7crd Limited

Коментар

Вдруги ден заедно със седалките ще сваля и касетофона да го вида

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                              ....но най-добре се разходи до Дядо Владо и там ще се запознаеш с Димата
                              Ще го надраскаме с ръждив пирон против уруки и зли очи......
                              П.П. Наистина си взел "боклук" никой не го иска, къдет'го бутнеш там отива, а и другите се дърпат от него .......
                              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X