Здравейте, днес по време на движение ми изписа Perform service, какво е това ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какво означава Perform service?
Свий
X
-
От: Какво означава Perform service?
Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеНай-вероятно си преминал зададения на компа сервизен интервал ( в километри/мили ) и ти напомя за смяна (проверка) на .......
И след смяната трябва да се reset-не.Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.
Коментар
-
Първоначално публикуван от ianevi2 Преглед на мнениеКой трябва да го reset-не,аз или някой с компютър?
Щом пише, явно имаш EVIC - информационна конзола при централното огледало за обратно виждане. Задай му нов сервизен интервал - става обикновено с "change service interval" пр. 1000 км., запази го и после пак го промени, на колкото е бил зададен преди това. Доколкото знам, няма команда за RESET на стария интервал - трябва да му зададеш нов, а ако искаш да е пак същият - променяш новия."Искате да сте руснаци и да тропате турска чалга - ще ви се получи" ©️
Коментар
-
Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеТи.
Щом пише, явно имаш EVIC - информационна конзола при централното огледало за обратно виждане. Задай му нов сервизен интервал - става обикновено с "change service interval" пр. 1000 км., запази го и после пак го промени, на колкото е бил зададен преди това. Доколкото знам, няма команда за RESET на стария интервал - трябва да му зададеш нов, а ако искаш да е пак същият - променяш новия.Лесно беше само вчера
Jeep Cherokee - Liberty 3.7
Fab Fours Legend
Nissan Terrano II 2,4
Коментар
-
би трябвало да си така:
https://www.youtube.com/watch?v=DEgVT2plgYE
на 2:05мин гледай
тоя добре че се сети да обърне камератаWH GRAND CHEROKEE HEMI 5.7 LIMITED
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар