Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнения за Honda Cr-v 2.2CDTi. 2008г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Мнения за Honda Cr-v 2.2CDTi. 2008г.

Първоначално публикуван от emicha1 Преглед на мнение
    Я, Павле е тук!
    Обаче, пак си е сложил неправилните очила
    2,2 дизела на Хонда си е перфектен, здрав, безпроблемен и така нататък, стига да си е на реални километри,а и да си е поддържан и обслужван както трябва и на време.
    А относно въпроса: "що се продават само 1 страница бензинови, а 5 страници дизели", отговора е повече от прост - ами повече бройки са произведени с дизелов двигател.
    П.П. Нали не си мислиш, че ония "задръстени" западняци, си купуват бензинови Хонди ,за да си ги пазят и карат по 10-20 години? След петата, до мах десетата година, се отървават и ни прехвърлят поредния скап,на който ния се радваме и съживяваме ?
    Не!Не съм тук,от време на време!Иуу..,ехохохооо я виж темата бре бизнесмено Емчо-Пита за хонда ,не за двигателя-двигателя 2.2 дизелака си е перфектен и с отстранени недостатъци и иконовичен,но-о-о-о-о що не обясниш за Хондата.Последното което ще се скапе на тази кола е двигателя.Да!Дизела е перфектен!Я сега кажи на момчето колко ще се бръкне за демферния съединител,който яко не се лъжа сменя и ти-къде 1700 лв.,после имаше и един филлър за твърди частици-нов къде 800 лв.Ми кенефите които внасят джамбазите са точно преди смяна на съединител и филтър и ко стана-купува колата за 15 000-16 000 и дава още 2000-2500 автоматично или след няколко месеца и тя става 19-20 000лв.За това казвам бензинка,много по лесна е за поддръжка-факт.Ами не дай си боже перфектния швейцарец-че само вече от там внасят ръждясали бангиги не е обслужвал двигателя-ремонт на дизела спрямо бензина пак двойно.Това е икономическата страна на въпроса и повечето бугари тука мога да кажа над 70% гледаме това,както и момчето-колегата пуснал темата.Ако беше парите да не го бригат нямаше да пита за 8 годишна кола.Така де трябва да се изясни икономическата страна на въпроса-в България каквото и да ми разправяш знай,че става въпрос за пари.Ти го знаеш за това имаш фирма и служителинал тъй и кога организираш по този повод тийм билдитг да са включа.

П.П.Като бивш...знам,че палиш и мрънкаш от четвърт за това те бъзгам
    имах и Toyota Rav 4 2006g.
    Mitsubishi Lancer 2008g.
    Honda CR-V 1998г.
    Honda CR-V 3 2008 2.4 automat

Коментар

Павле....кО..речИ........

П.П.Като бивш...знам,че палиш и мрънкаш от четвърт за това те бъзгам
      С всичко мога да се съглася, но кога си ме чул да мрънкам и паля - напротив , винаги гледам нещата от към веселата им страна, а че някои хора не разберат, си е техен проблем!

Иначе относно :
      Иуу..,ехохохооо я виж темата бре бизнесмено Емчо-Пита за хонда ,не за двигателя
      То заглавието на темата е : "Мнения за Honda Cr-v 2.2CDTi. 2008г." и си се отнася за СРВ, но с дизеловия двигател, / защото аз не знам да има такъв бензинов/.
      Така че пак стигаме до въпроса с очилата .

А за демпф. маховик, ДПФ-филтъра и турбината - естествено го има, но не само при Хонда, а при всички по-нови дизелови автомобили - и нормално запознатите хора го знаят и предвиждат.

П.П. Хайде сега ти пали и мрънкай , че много ме дразниш /щото те няма толкова време/.
      / HONDA-CR-V-IIг. -> 2.2 i-ctdi (N22A2) // HONDA-CR-V-IIIг. ->2.2 i-DTEC (N22B3)/

Коментар

Първоначално публикуван от emicha1 Преглед на мнение

П.П. Хайде сега ти пали и мрънкай , че много ме дразниш /щото те няма толкова време/.
        Ема бе,от дъжд на вятър,да ти кажа ли нещо честно,фен съм на кросоувърите и какво ли не гледах,да сменя хондата и пак на хонда се спрях и за малко и аз на дизеларка да се метна,ма ме разубедиха,даже и теб май те питах за дизеле преди.Има ги тези филтри,милтри,да им еба чистия въздух.Който както си реши.Доста сме изписали по темите,но последното решение е на бъдещия собственик.Наздраве и на тебе.
        П.П. не зная какво става напоследък,но времето за нищо не стига баси.
        Mitsubishi Lancer 2008g.
        Honda CR-V 1998г.

Коментар

Първоначално публикуван от pavle Преглед на мнение
          и какво ли не гледах,да сменя хондата и пак на хонда се спрях
          Мда, Сега загледах подписа - 2008g!!!
          Честита радост, само хубави моменти и много безаварийни
          Markony RS: "Почнаха вече да ме викат за пътна помощ,заради Диското ,пък аз ходя с Харви-то"

Коментар

Първоначално публикуван от kalintry Преглед на мнение
            Мда, Сега загледах подписа - 2008g!!!
            Честита радост, само хубави моменти и много безаварийни
            М-м ма тя удрътя вече,на година и половина ще стане,направи сметка от кога не съм влизал у форума.Дай боже секи му.Бензинка бе!Ма само не си помисляйте,че съм продал стария кон,Не!Ходи на лов с мене,кара по вилата вар,цимент и т.н.и минава от там където тази 2008 може само да сънува.Мисля,че сега имам пълно щастие!
            Mitsubishi Lancer 2008g.
            Honda CR-V 1998г.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X