Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Новата HONDA HR-V 2015!!!
Свий
X
-
От: Новата HONDA HR-V 2015!!!
Е ... по картинки ли какво ни е мнението
Това си е въпрос на вкус и предпочитания, а за нова кола ... надали ще може някой да каже колко е надеждна или нещо от сорта
Не изглежда зле, малко мяза на киа спотиджили някой хюндай ... ама ...
Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...
-
Модела не е нов. Дебюта на модела беше през 2013г. в Токио само, че под името "Vezel". В Япония има и хибриден вариант.
Преди появата на Vezel, пазарната ниша беше запълнена от модела "Crossroad".
Като цяло лошото е, че и двата модела до сега не са се предлагали в Европа. Иначе HR-V е имал "наследници", но не много известни за европеецаHONDA CR-V RD1 126 hp Auto JDM
Mitsubishi Pajero 2.5 intercooler turbo EX
Коментар
-
Първоначално публикуван от mohera Преглед на мнение... мяза на киа спотиджили някой хюндай ... ама ...
Издъних се на Тюринг теста
Коментар
-
Първоначално публикуван от charger Преглед на мнениеНе мога да разбера,всяка фирма се стреми към съвършенния корейски дизайн...BMW - X6 - SangYong Actyon,Mercedes,някои модели,форд,сега хонда...
после дойде и Томас Бюркъл -...
Коментар
-
Градска кола с малък двигател, какви са тези радини вълнения... Тъпкан е с помощна електроника тип "гласът на тъщата" - "давай, давай газ, кво се моташ!", "спри, спри,бре! те тоя пред тебе е спрял не го ли видиш!", "тая лента, те тука, тая бе, казвам ти, кво дрифтиш нататък!"
Коментар
-
Абе то темата за HRV, ама да отворя дума и за новото CRV от 2014/2015. Някой заглеждал ли му е моторизацията? Матор 1,6 дизел с 120к.с. Мислех, че ще има паралелно и по-голям мотор (2,2 сегашния дизел).Ама няма. Освен това дори не е 4х4, ами е само 2WD. Това силно ме разочарова. Уж полyжипка, а го лишават от 4х4 и остава нищо повече от една по голяма лека кола. Второ- тоя мотор от 1,6 кубика как ще го влачи това корабно купе? Та той сигурно няма да спада под 3000 оборота и след 80-100 хиляди километра ще му е взета душицата. Купе към 1600-1700kg, 2ма възрастни с 2 деца и багаж + климатик и ще го изпреварват и москвичите. Абе нещо не ме кефи, жалко.Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!
Коментар
-
Това си е баш комби но като такова ще е по-ефтино ,като SUV ще му търсят поне 5-10 000 долара повече
Двигателя за дизел не е проблем .Витарата е с 1870 кубика е по,,мощна '' от съответната РАВ-4 с 2.200 кубика двигател.
п.п.няколко пъти съм дърпал СРВ и РАВ-4 барабар с лодките от моретоGrand Vitra ddis 2008
SEAT Althea XL tsi 2010
Mitsubishi Canter
Коментар
-
Старото HRV и то беше много "мощно" 1.6 бИнЦин
А "Корейския дизайн" си е супер, ако визираме актуалните модели на Х-й СФ и их35, макар второто да не ме кефи /карал съм го половин ден, но бензиново, а дизела му е доста сериозен 180+ кс/... Проблема им е, че станаха по-скъпи от японскитепомогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
В момента цената му като ново се върти около 21-24000 евро. А аз си мисля, че имeнно защото е дизел ще е проблем. Стара мъдрост е, че дизела не обича високите обороти. Колкото и да го тъпчат с електроника и разни системи, физиката си е физика. И да, ще изкарат мошност и конски сили, но за сметка на?Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!
Коментар
-
Първоначално публикуван от charger Преглед на мнениеНе мога да разбера,всяка фирма се стреми към съвършенния корейски дизайн...BMW - X6 - SangYong Actyon,Mercedes,някои модели,форд,сега хонда...имах и Toyota Rav 4 2006g.
Mitsubishi Lancer 2008g.
Honda CR-V 1998г.
Honda CR-V 3 2008 2.4 automat
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар