Колеги харесъл съм си две CR-V-та и утре исках да пътувам от Айтос за да ги огледам и двете коли са 2000-та година 147к.с.Имам желание да ги вкарам в сервиз за диагностика и тогава да реша коя от двете.Звънях в сервиз Омбре за който чувам само добри отзиви но ми казаха че утре са на погребение и не може да ме приемат.Ако някой има други предложения ще съм му благодарен.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Търся добър сервиз за CR-V в София
Свий
X
-
От: Търся добър сервиз за CR-V в София
Виж в раздел "Търговски партньори". Единият се намира на Военна рампа, другият - в Дружба 2.
П.П. Забравих и Андро на Цар Борис III.Последно редактирано от kuzdov; 17-10-11, 12:26."Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
-
Първоначално публикуван от voda4a71 Преглед на мнениеКолеги харесъл съм си две CR-V-та и утре исках да пътувам от Айтос за да ги огледам и двете коли са 2000-та година 147к.с.Имам желание да ги вкарам в сервиз за диагностика и тогава да реша коя от двете.Звънях в сервиз Омбре за който чувам само добри отзиви но ми казаха че утре са на погребение и не може да ме приемат.Ако някой има други предложения ще съм му благодарен.имах и Toyota Rav 4 2006g.
Mitsubishi Lancer 2008g.
Honda CR-V 1998г.
Honda CR-V 3 2008 2.4 automat
Коментар
-
Здравейте колеги . Някой може ли да ми даде актуален тел. на сервиз ВИП Хонда , човека се казвал Владо , или някой друг свестен сервиз на HONDA , че ми предстои оглед на един акорд в събота . Имам запазен час в Бултрако , но е за следобед и при евентуално стигане до сделка не знам дали ще се намери нотариус по това време .По 2 литра са само млякото и сока !
WJ 4.7
Коментар
-
-
Първоначално публикуван от Milena Преглед на мнениеЗдравейте,
Моля да ме упътите за читав сервиз за оглед на Honda Accord в Дупница или София, тъй като чувам от различни страни противоречиви мнения.
Благодаря предварително!
Това с противоречивите мнения е нормално - читавите сервизи, доктори и т.н. са все по-трудни за намиране!
Аз дори и на тези на които съм си доверил подръжката на колата напоследък взех им намирам кусури та едва ли ще е възможно да получиш еднозначен отговор.
За София може да пробваш в сервиза Ю-Би Ко в Горубляне, специализирани са за ХОНДА, а като споменаваш за Дупница се сещам за рефрена на Део ... "бате, но-добре недей"!
Във всички случай, желая ... Късмет!Honda CR-V 1-st Generation
Коментар
-
Здравейте колеги,
Аз също си търся читав сервиз за Хонда в София. Информацията по-горе актуална ли е още?
Вече съм си изпатил от няколко сервиза и се чудя къде да си поддържам колата. Карам Honda CR-V I генерация.
Моля препоръчайте сервизи, които ползвате да си поддържате Хондите и сте наистина доволни.
Предварително ви благодаря!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар