Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мисля да се сдобия с...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Мисля да се сдобия с...

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
    Хайде сега, в раздел Дайхацу ...... два три дена четене ...... и няма да имаш повече въпроси!

Защо си мислите, че сте първия, който си купува "Склероза" .....
    Тая трактовка ми харесаБях чувал Короза,Цироза ,но Склероза.А може да се добави Невроза,Хипноза(особено при покупката)
    МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Всички определения направени от колегите са правилни . Но те се отнасят само за наште случаи /покупка/ ,при тебе като подарък нещата стоят по - иначе . Проблемите тепърва предстоят , незнаеш какво муе на двигателя / а той какъв е/ .Всепак добре дошъл .

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
        ....Защо си мислите, че сте първия, който си купува "Склероза" .....
        Ми щот` е "ДжиБка" бре човек дестилира джибри и си представи само "гювеч от джиБри"......абе много неща
        Първоначално публикуван от val4oto Преглед на мнение
        Здравейте манияци!
        Мисля да се сдобия с джибката
        По темата още .....Съфорумника "Регулатор" при мене преди време отсрами "Фероците", като показа че машина със здраво щатно окачване,добри(правилни) гуми и опитен шофьор, е по-добра от няколко "лифтнати" паркетника
        Последно редактирано от дядо владо; 25-03-10, 22:03.
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Благи думи казваш, деде! Баш, като на Благовец.
          Трябва много да ви черпиме двамата с Регулатора.
          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Ейй...Доживяхме някой да ни похвали техниката!!!

А по темата-Взимай я,докато твоя човек не е размислил! Едни ресьори отзад,натягане отпред,и си в джаза! А и като гледам,тя джанти си има.Едни гуми и трябват и газ в калта.
            088пет722пет99
            http://www.hydropompi.com/

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
              ПП: Данчо, що да не става за хард, бе? Бая зор носи. За траял не става, ама на хард търпи много яки издевателства.
              Хънтър не съм казал че не става, а че не може да се очаква кой знае какво от нея, а че носи на "бой", носи и то много

п.п. Щом на колегата му е джабе, да я взима и изобщо да не се чуди. С малко пари и труд съм сигурен, че ще остане доволен след това.
              [FONT=Comic Sans MS][B][COLOR=Black][SIZE=4]Най-трудната борба е борбата със себе си, най-сладката победа е да пребориш себе си!![/SIZE][/COLOR][/B][/FONT]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X