Здравейте. От няколко дни се разкарвам с Asia Rocsta 1,8 бензин и рещих да пусната темата тук тъй като по други форуми навсякаде казват че се прави от Kia, на места даже е Киа Rocsta. За тези няколко дни и 120км до сега съм изненадан колко много ми харесва. Джипчето е много просто устроено с карбураторен двигател на Мазда, останалите агрегати са Дайхацу или Киа, поне според информация намерена из нета. Утре ще бъде обслужена и разгледана по-обстойно и ако има изненади ще споделя.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Asia (Kia) Rocsta
Свий
X
-
От: Asia (Kia) Rocsta
Първоначално публикуван от svetulch0 Преглед на мнениеХмм по нейзвестна причина кометарите тук изчезнаха....някои идей защо?Nissan Terrano 2,7 TDI
Коментар
-
От: Asia (Kia) Rocsta
Здравейте тъй като мненията изчезнаха както поясни bullet_pk ето накратко какво съм направил и колко струва по Aзията откакто я имам. Обслужена и прегледана от Соти след покупката за мое щастие нищо сериозно не излезе. Обслужени бяха мотор, кутия, раздатка и дифове.
На прехода в Копривщица се отлепиха задните накладки и блокираха колелата на няколко пъти но за щастие стигнах до края където с безценна помощ на колеги се изолираха задните спирачки и се прибрах до София. Смених комплект накладки с комплект спирачни цилиндри за около 100-120лв всичко, мина време не помня точна цена. Кофти се получи, че на спирачната помпа са се скъсали гумичките където се захваща тръбата за задните спирачки и тече течност, та си карам само с предни за момента, предстой да се оправи този проблем края на седмицата.
Газ ще слагам идния месец около 420лв ми обявиха за нова с 2г гаранция. Ета и единствените снимки които имам под ръка в момента.
Коментар
-
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар