Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв дизелов Двигател да кача на UAZ 469

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Какъв дизелов Двигател да кача на UAZ 469

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:daihatsu-rocky-softtop_589_1.jpg
Прегледи:1
Размер:61.9 КБ
ID:5775822

Не видя нищо друго освен палатка. Кви пластмаси ....

От темата на Божич :

http://www.offroad-bulgaria.com/atta...0&d=1513107460

А не знам на кое викаш ултра редки?
    Да не би да има някои дето ги има на всяко кюше ?
    Последно редактирано от CarTest™; 13-12-17, 17:06.
    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

УАЗ-а има доста здраво шаси. Отделно мостовете му и раздатка от ГАЗ 69 са евтини. Търпи всякакви евтини доработки, и частите по купето са евтини и ги има. Прост е като трактор и се ремонтира от всеки с каквото има (търпи и когато не е баш "както трябва"). Сравнително евтин е и за придобиване. А транспортна работа някаква си върши. Та и за тоя влак си има пътници.
      Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Няма бус с два двигателни моста.Ефтим да върши работа на гадните места.

Коментар

Първоначално публикуван от mikivt Преглед на мнение
          Това е същото като 603.972 с малко по малко бутала, дето пък минава, включително и според тукашните специалисти, за най чупения мАтор на иначе "легендерната" гега.
          Кой па го е нарочил за най-чупения, освен фолклора от четено на писано пак от някой друг фолклорист ?!
          Да, понякига има духнали гарнитури, но това може да се случи при всеки презорен мотор, но аз така и не съм виждал 3.5 отхлупен заради сваряване.

Със същият диаметър на буталата е и атмосферният ОМ602.940, който е 2.9, както и турбинираният му вариант с двата вида помпи.
          ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
            Няма бус с два двигателни моста.Ефтим да върши работа на гадните места.
            Не е чак да няма. Трафик, Мастер, Спринтер и още някакви имат 4х4.

Ама проходими колкото УАЗ не са.

Коментар

Абе хора, Вие L300 или аналога му H1 не сте ли виждали. Имам 2 броя H1 около мен за обслужване и дребни ремонти ..... до сега ...
              Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                Не е чак да няма. Трафик, Мастер, Спринтер и още някакви имат 4х4.

Ама проходими колкото УАЗ не са.
                И като цена нямат общо с УАЗ-а.

Но не те виждам нещо в агитката срещу дизела ако няма достъп до газ.
                Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

За по 2000лв.даваш ли ги.Веднага ще купя единия,щото имам вече Уазка с дизелов мотор.Иначе бих ги купил и двата.Иначе е тоя знаеме други марки но ефтини за работа няма.

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
                    Абе хора, Вие L300 или аналога му H1 не сте ли виждали. Имам 2 броя H1 около мен за обслужване и дребни ремонти ..... до сега ...
                    H1 съм го набелязал за жената.

Коментар

Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнение
                      И като цена нямат общо с УАЗ-а.

Но не те виждам нещо в агитката срещу дизела ако няма достъп до газ.
                      Цена, цена... на старо всичките струват между 2 и 3 хиляди, като стигнат състоянието на среден УАЗ.

Коментар

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
                        С другото съм съгласен, ама с

СвАаали малко !
                        Е добре, ще сваля, ама мнооого мааалко..; )

http://www.offroad-bulgaria.com/show...=180474&page=2
                        Don't hunt IF you can't kill
                        първо 0883 после 333 накрая 448

LZ1BGD

Коментар

Цена, цена... на старо всичките струват между 2 и 3 хиляди, като стигнат състоянието на среден УАЗ.
                          Проблема е че когато станат за съживяване останалите машини и по-добре да си купиш друга.При Уаза,става с много по малко пари и средно грамотен човек не му трябва сервиз.

Коментар

Тъй де, като изхвърлиш всички руски глупости си става съвсем приличен джип
                            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                              Тъй де, като изхвърлиш всички руски глупости си става съвсем приличен джип
                              Е да де ама като изхвърлиш всички руски глупости остава шаси с мостове.

Коментар

Е да де ама като изхвърлиш всички руски глупости остава шаси с мостове.
                                Е нали именно за това и говорим.
                                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X